reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
karla21 my też nie umiemy odpuścić po prostu przytulamy się regularnie i czekamy na efekty i nie rozmawiamy już tak często o dzieciach i ciąży. Mój się śmieje że może na nowy rok się uda nam.

U nas z decyzją było tak że ja chciałam wcześniej zacząć starania a Ł w sylwestra i nie wiem czemu ale mam wrażenie że chyba będzie miał racje. Przynajmniej wierze w to. To by był dopiero cudowny prezent na rocznice nasze:)

anastazi mi się wydaje że to za wcześnie żeby płeć określić ale kto tam wie

reklama
anastazi gratuluje udanej wizyty :-)
Ja na tym etapie nie nastawiałabym się na trafność w określaniu płci. W tak wczesnej ciąży chłopcy i dziewczynki wyglądają podobnie bo narządy płciowe się dopiero kształtują. Mimo to gratuluję !

Ja mam znajomą , dwukrotnie koło 12tc lekarz podejrzewał płeć dziecka i się sprawdziło najpierw ,że syn i urodziła syna ,a potem ,że córka i ma córkę może nie na 100% jej powiedział ,ale ,że prawdopodobnie no i rzeczywiście tak było , może właśnie zależy od tego jak się dziecko ułoży ,ale np moja kuzynka miała mówione kilka razy ,że na 100% córka ,że nie ma siusiaka itd ,a urodziła syna ;D także różnie bywa.

w zasadzie co do plci.....to ja od momentu dwóch kreseczek już jestem nastawiona na chłopaka...bo nic innego u nas w rodzinie się nie rodzi haha:):):):))ale milym zaskoczeniem byłoby gdyby to była dziewczynka......ja lekarki nawet nie pytałam dzisiaj o to co tam się chowa...bo wiem ze za wcześnie......ona sama mi powiedziała ze tak podejrzewa.....ale.....najważniejsze żeby było zdrowe........

Musisz ja uzupelnic lekarka nic ci nie przepisala zeby uzupelnic jej niedobor?
Skladnikami pokarmowymi mozesz uzupelnic jedzac rybynajlepiej te tluste,morskie,zoltka,jaj,sery,mleko,watrobce (i dostarczasz tez przy okazji zelazo),sa wzbogacane soki pomaranczowe i tez maja sporo wit D,Tran.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry