Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dzięki aschlee kupie sobie jak będę już w Polsce a co do sokow pomarańczowych....to pije ich tak dużo ze powinnam chyba mieć nadmiar tej witaminy haha a pomarancze i mandarynki to kilogramami u mnie ida
Katka - ja widzę mój pierwszy bladzioch nie był widoczny w ogóle na zdjęciu także jestem dobrej myśli co do Ciebie
Dziewczyny mi też lekarz kazał zażywać witaminkę D3 no i ja kupuję taką do picia musującą , lekarz radził tran ,ale (pozwolę sobie napisać tłustym drukiem) witamina A zawarta w tranie i ogromne jej ilości w wątróbce powodują ,że w ciąży jest to bardzo niewskazane bo witamina A uszkadza płód dlatego radziłabym jednak unikać tych tranów i wątróbki widziałam program w tv na ten temat i teraz nawet w gazecie M jak mama ,którą kupiłam jest napisane ,żeby unikać witaminy A , a po raz pierwszy mnie tu na forum koleżanka ostrzegła przed tranem.