Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak sobie wykombinowałam żeby badania mieć za darmo ,a usg nie 3 razy na całą ciążę jak to bywa na nfz , tylko prywatnie na lepszym sprzęcie.No i pamiętam jak moja szwagierka z drugą ciążą poszła na pierwsze usg na nfz to był 12tc , no i ta pani dr zrobiła usg , opisała i powiedziała ,że trzeba jechać do szpitala na badania wypisała skierowanie , szwagierka pojechała ,a tam w szpitalu lekarz mówi ,że martwa ciąża do usunięcia , szwagierka w szoku zaczęła płakać , ale zbadali ją jeszcze w szpitalu i okazało się ,że wszystko dobrze 12tc serduszko bije także ja bym nie ufała tym lekarzom z nfz wolałabym się skonsultować z innym lekarzem w takim przypadku i raczej prywatnie , kuzynka mojego męża z kolei miała też pierwsze usg na nfz i wysłali ją do szpitala na badania bo niby dziecko ma niewykształcony kręgosłup ,a w szpitalu się w czoło pukali bo wszystko ok było, ja wiem ,że trudno w to uwierzyć ,ale jednak sprzęt i wiedza lekarza jest bardzo ważna , no i jak żona mojego kuzyna poszła na nfz do gina bo nie miała @ długo to powiedział krótko ,że na usg ma jechać prywatnie bo na tym ich usg ledwo co widać.Mam nadzieję ,że nie odbierzecie tego jako wymądrzanie się chciałam tylko w ten sposób doradzić ,żebyście w razie czego jeśli na takim sprzęcie gorszym wyjdzie coś nie tak to żeby się konsultować prywatnie jednak bo różne bywa , ja wiem ,że w naszym kraju z kasą ciężko i nie każdego stać na prywatne wizyty ,ale ta pierwsza najważniejsza warta jest wydania paru groszy jednak.
boję się ale też jestem pełna nadziei... cieszę się że zgłosiłam się do gina.. w ogóle to jestem mega zaskoczona.. bo gina mam świetnego! ale zawsze miał slabej jakości sprzęt.. ja teraz wchodzę a tam najnowszy sprzęt ginekologiczny.. także nawet połówkowe mi zrobi i wszelkiego typu badania ;-)no i częściej moją niunię będę w 4d podglądać ;-) fakt ze zawsze za wizytę+usg brał 160 a teraz 200 ale kurcze warto :-) no nic pozostaje mi czekać na rozwój sytuacji.. i z dobrą nowiną dla rodziny wstrzymamy się do nowego roku .. mam tylko nadzieję że wszystko będzie ok