reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Kobietka akurat ten gabinet jest bardzo dobrze wyposażony, to nie jest ośrodek zdrowia raczej coś w rodzaju Spółdzielni, mnóstwo gabinetów i poradni. Chodzą tam moje koleżanki i są zachwycone, dlatego tak mi zależało żeby akurat tam i do tej pani doktor, a jak idziesz do niej prywatnie to i tak przyjmuje w tym samym gabinecie dlatego tak długo trzeba czekac. Szkoda tylko że te pierwsze badania które są najdroższe nie będą na NFZ. A u nas w ośrodku to porażka nawet usg nie ma, więc nawet tam nie idę.

Bellaa- a pytałaś czy to ten sam sprzęt będzie?Bo tam gdzie ja idę też są różne gabinety i tamten gin przyjmuje i prywatnie w tym gabinecie i na nfz , dlatego tam się pchałam bo tam jest super sprzęt i taki duży monitor na przeciwko pacjentki powieszony ,że się widzi co tam w brzuszku się dzieje, myślałam ,że to będzie ten sam sprzęt co prywatnie jak byłam ,ale pani w recepcji mnie zgasiła ,że usg owszem w tym samym gabinecie ,ale usg gorszej jakości jest używane, ale może tam gdzie Ty idziesz może jest inaczej , tylko nie wiem czy te gabinety na nfz nie mają sprzętu organizowanego przez nfz właśnie, ale ja się w sumie nie znam.

-caroloine- nie martw się u mnie zaraz po testach też nie było pęcherzyka , był dopiero tydzień później w 5tc;)
Bete powinno się robić co 48 godzin , ja też robiłam w środę i piątek akurat , no a masz gdzieś szpital w pobliżu z własnym laboratorium? chociaż w sumie i tak nie masz jak dojechać z tego co piszesz to może jak masz wizytę dopiero 30.12 to może w przyszłym tygodniu sobie zbadaj tę betę.

:)
Gratulacje:) Teraz trzymam kciuki a Praktyczny, zapisałaś się już?

Ja jakoś dziwnie się czuję, przy wdechu mam takie kłucie w prawej piersi no i łeb mi pęka, '

Też myślałam że i tak niezależnie od wyniku jeżeli nie dostane @ do piątku do powtórzę betę

Iwonka biedronka- Ten wynik wyszedł do 5 minut. Sterczałam specjalnie nad tym testem.

Pewnie myślicie że się nakręcam, ale wcale nie.

Dziś ta dziewczyna co wam ostatnio o niej opowiadałam była dziś u Gin, jest rzeczywiście w ciąży, 5 tydzień ale widach sam pęcherzyk, karty jej nie założyła dopiero jak przyjdzie w połowie stycznia jak będzie słyszała serduszko to założy, ciekawe czy ja się załapie na sierpień jeszcze ....

Anastazi z tego co słyszałam, to na chłopca mogą się pomylić, bo często pępowina się jakoś tak układa, że wygląda jak siusiak:P A witaminki koniecznie uzupełnij:tak:

Kaaatka coś widać:-D:-D:-D No Kochana to teraz czekamy na wyniki bety i Twój jutrzejszy test &&& :))

Kobietka to może ustalcie z mamą jakieś zasady, że pewne rzeczy są Twoje i żeby ich nie ruszała? Albo po prostu trzymaj je w swoim pokoju:) Mimo, że to Twoja mama to rozumiem, że jest to denerwujące..

Amaliee
gratki, to teraz się szykuj na jazdę, powodzenia:)

Kurde dziewczyny, byliśmy dzisiaj z moim odwieźć jego babcie do domu, bo mieszka w innej miejscowości, a tu przyjeżdża co jakiś czas na parę tygodni do swoich córek i jak wracaliśmy to na krajowej 8, przed Świdnicą prawie faceta potrąciliśmy:-( Gościu szedł środkiem drogi(ok. 17, więc jest już ciemno), mój w ostatniej chwili na pobocze odbił, nie wiem jak można być tak niepoważnym, tym bardziej po tych ostatnich aferach w tv o tych potrąceniach ze skutkiem śmiertelnym co sprawcy uciekli, przecież ten facet mógł nie tylko sobie spieprzyć życie, ale i innych, bo dla normalnego kierowcy to musi być trauma jak się kogoś na drodze zabije, zadzwoniliśmy od razu na policję, mam nadzieję, że go zaraz zwinęli i nikt go nie potrącił, bo się trochę na tej drodze zataczał ehh:(

dzięki dziewczynki! ;-) ustaliliśmy z małżonkiem ( :-D ) że jutro pojadę na 7 rano i mam pół godziny żeby wrócić do domku żeby mu oddac auto i zmienić się opieką nad córą.. a w czwartek nie będzie juz problemu.. ufff mam nadzieję że się wyrobię z czasem bo sam dojazd to 20 min mi zajmuje.. w sumie jak byłam z alą w ciąży to mi w szpitalu robili po 48 h tak kojarzę..
kobietka właśnie chciała w przyszłym tyg zroboć ale też do mnie dotarło po czasie ze to święta :szok::-D

przeleciałam pobeżnie posty i ookatkaoo GRAAAAATULACJEEEE!!! :-) mój pierwszy test pozytywny byl nawet bardziej blady od twojego ;-) a drugi już lepiej ;-) u mnie chyba testy z porannego moczu nic nie dawały tak teraz analizuje.. jakaś dziwna jestem ale popołudniowy wyszedł a poranny już nie :szok: także trzymam kciuki żebyśmy były sierpniówkami :tak:

Katka jak temperatura podskoczy to zatestuje(tzn. z rana sobie na pewno siuśki zostawię:) Kurde u Ciebie to już pewnie tylko formalność, ale Ci zazdroszczę(tak pozytywnie oczywiście:-D).

reklama
Hej ja po wizycie malenstwo ma 32mm:) serduszko bije 177:) a oto i nasza kruszynka
Stwierdzil ze to 10 tc a nie 12 wiwc roznica jak z Fabim...najwazniejsze ze wszystko oj, wyniki tez i schudlam kilo...2 stycznia idziemy na usg zmierzyc przeziornosc karkowa...

Załączniki

• 1387221456350.jpg
    1387221456350.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 57
  • 1387221528995.jpg
    1387221528995.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć