Fuma_Foch
Fanka BB :)
Tez pomyslalam o sobocieCaroline bete najlepiej badac co 48 h. Wtedy widac czy dobrze przyrasta. A w sobote nie da rady, nawet jesli wynik bylby w pon ? I wazne zeby zawsze robic w jednym labo.
A moze we wtorek i czwartek?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez pomyslalam o sobocieCaroline bete najlepiej badac co 48 h. Wtedy widac czy dobrze przyrasta. A w sobote nie da rady, nawet jesli wynik bylby w pon ? I wazne zeby zawsze robic w jednym labo.
, no to nie wiem ,a bardzo daleko masz do labu najbliższego ?
GratulacjeTeraz trzymam kciuki a Praktyczny, zapisałaś się już?
Ja jakoś dziwnie się czuję, przy wdechu mam takie kłucie w prawej piersi no i łeb mi pęka, '
Też myślałam że i tak niezależnie od wyniku jeżeli nie dostane @ do piątku do powtórzę betę
Iwonka biedronka- Ten wynik wyszedł do 5 minut. Sterczałam specjalnie nad tym testem.
Pewnie myślicie że się nakręcam, ale wcale nie.
Dziś ta dziewczyna co wam ostatnio o niej opowiadałam była dziś u Gin, jest rzeczywiście w ciąży, 5 tydzień ale widach sam pęcherzyk, karty jej nie założyła dopiero jak przyjdzie w połowie stycznia jak będzie słyszała serduszko to założy, ciekawe czy ja się załapie na sierpień jeszcze ....

No Kochana to teraz czekamy na wyniki bety i Twój jutrzejszy test &&&
) że jutro pojadę na 7 rano i mam pół godziny żeby wrócić do domku żeby mu oddac auto i zmienić się opieką nad córą.. a w czwartek nie będzie juz problemu.. ufff mam nadzieję że się wyrobię z czasem bo sam dojazd to 20 min mi zajmuje.. w sumie jak byłam z alą w ciąży to mi w szpitalu robili po 48 h tak kojarzę.. 

także trzymam kciuki żebyśmy były sierpniówkami 
).