reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Katka do Świdnicy mam jakieś 80 km także niestety kawałek jest, a ja prawka nie mam heh:P Super jest ta zjeżdżalnia:tak: U mojego ciotki stoi taka na ogrodzie i dzieciaki mają radochę, zwłaszcza jak się tą wodę podłączy i zjeżdżają do basenu:-D

Domka zrobiłam jak się napaliłam, że u Katki pozytywnie:D Zrobię jeszcze jutro i w czwartek jak @ nie przyjdzie, póki co się nie przejmuję:))

hej.

Bubbles ja nadal trzymam kciuki &&&&& Myślę, że jeszcze nic straconego.

nadzieja myślałam o tobie i miałam cię wywoływać ;-) Oby CLO pomogło i cykle nie szalały. Nie zostawiaj na tak długo.

karolq super ! Mi marzy się druga dziewuszka.

Miłego dnia

Katka do Świdnicy mam jakieś 80 km także niestety kawałek jest, a ja prawka nie mam heh:P Super jest ta zjeżdżalnia:tak: U mojego ciotki stoi taka na ogrodzie i dzieciaki mają radochę, zwłaszcza jak się tą wodę podłączy i zjeżdżają do basenu:-D

Domka zrobiłam jak się napaliłam, że u Katki pozytywnie:D Zrobię jeszcze jutro i w czwartek jak @ nie przyjdzie, póki co się nie przejmuję:))

Ale Bubbles ja dopóki nie mam w ręku pozytywnych wyników bety to się nie nakręcam i nawet męzowi nie mówie bo potem powie ze schizujje.. i może mu się ODWIDZIEC:D:D

CZEkam jeszcze do jutra:D

Katka ja bym pewnie nie wytrzymała, ale fakt lepiej poczekać na betę, chociaż to już tylko formalność:tak: Ale będziesz mu mogła dowód pokazać, że już nie będzie miał wątpliwości:-)

Ritta też mam taką nadzieję;)

Ostatnia edycja:
Rita ja tez chyba dziewczynke chcialam:-) 9 kartonow mam dla dziewczynki z ubraniami:-)

Katka czekaj na jutro na wynik:-) ale ja wierze ze bedzie powyzej 5:-) swoja droga strasznie dlugo sie czeka ja jak zrobilam kolo 11 to wynik mialam o 14 zwariowalabym 2 dni czekac:-)

Bubbles jeszcze pewnie za szybko na test:-) 3mam kciuki

reklama
Domka córcia ma racje mielibyście od razu komplet:-D

Iwonka przykro mi, ale może jeszcze się coś jutro zmieni, póki nie ma @ zawsze jest nadzieja, trzymam kciuki:tak:

Katka a o której masz mieć wyniki?

Karolq dzięki:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry