reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka a czy ktoras z Was wie jak wyglada wzrost bety przy ciazy pozamacicznej ??? Po takiej zadnej ciazy nie mozna okreslic.
Ja rozumiem doradzanie ale w diagnozowanie i opinie medyczne sie nie bawmy.

Katka - na becie z labu masz takie oznaczenie jak na wartości testu ?Czyli mlU/ml ?
Może rzeczywiście w labie się walnęli ?Kochana ,a masz może możliwość dostać się jeszcze do gina np w poniedziałek czy nie bardzo?
Moim zdaniem przy tak długim cyklu gdyby to była ciąża pozamaciczna to miałabyś dolegliwości , typu ból , krwawienie sama sprawdzałam objawy na taką ciążę jak miałam kolkowy ból w prawym boku na samym początku i te plamienie.

Nie ma co gdybać i dziewczyny straszyć zaraz święta ,a ona będzie się zastanawiać czy może ma ciążę pozamaciczną ...

Ja bym zadzwoniła do gina się poradzić i zapytać czy by nie nie wcisnął jakoś na wizytę no chyba ,że już sobie wolne porobili.

Niesli nie do swojego to obojetnie jaki mial by czas a moze na ip??szybciej by zareagowali nie musi mowic o becie tylko o testach i ze brzoch ja boli powinni ja przynajmniej zbadac co myslicie o tym??bo to naprawde troche dziwne... ona sie wykonczy...

Ja z fabim mialam termin @ na 30.10 nie przyszla testy nie wychodzily 2.11 poszlam na bete byla 5,1 pani powiedziala ze raczej nic z tego... a brak ciazy norma byla do 5,0... ja nie nakrecam ale muaisz jakis sposob znalesc aby jak najszybciej obejrzal cie gin...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja bym podzwoniła po gabinetach poszperała w necie znalazła numery do ginów ,ale do prywatnych gabinetów ,a gdyby to nic nie dało to może na IP może oni by betę na cito zrobili chociaż, tylko nie wiem jak jest u Katki na IP bo u nas kładą i każą czekać aż się skończy weekend i dopiero po weekendzie robią badania także najpierw bym spróbowała do jakiegoś gina się dopchać.

reklama
Dziewczyny, na tak wczesnym etapie ginekolog zrobi usg i stwierdzi ze jeszcze nic nie widac. Powie ze jesli @ nie przyjdzie to prosze przyjsc za tydzien.
Przeciez katka nie umiera. Spokojnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry