reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Oj katka, katka. A ciocia Ritta mowila ze nie powtarzaj bety, ze za wczesnie. Przy tak malej becie mogli sie pomylic, kwastia czulosci odczynnikow w laboratorium.
Trzymam kciuki zeby kreseczka ciemniala &&&&

Czesc dziewczyny
Chcialam Wam zyczyc zdrowych wesolych i spokojnych swiat (chyba tego jeszcze nie zrobilam) ;)

katka latanie na bete jest bez sensu, idz do lekarza powiedz
co sie dzieje. Mi to wyglada na ciaze biochemiczna albo pozamaciczna.
Nawet jak dostaniesz @ zrob gruntowne badania, po tabletkach dzieja sie cuda w organizmie.
Nie mysl juz o tym bo czym bardziej myslisz o ciazy i sie stresujsz tym bardziej hamujesz okres.
Za kilka dni swieta wiec uszy do gory!

Nie staram sie ale Was z sentymentu podczytuje ;)

Wiem Iwonka teraz już na spokojnie, chociaż nie powiem ale zaczęło mnie to trochę martwić własnie np o tej ciąży pozamacicznej... hmmm czekam na @ do konca roku jak nie przyjdzie ide do gina bety tez juz zadnej nie mam zamiaru robic:P

KWAS

Witam. Wstalismy;-)

Amelie no to jak masz takie włosy to wygladasz szałowo;-))

Katka zrób badania. Watpie zeby to była ciąża bo beta nic nie wykryłą a powinna,cos sie dzieje wtwoim organizmie i testy pokazuja drugą kreske.
Tak jak powiedziałą Iwonka może pozamaciczna?Nie chce cie straszyc ale sprawdz to.

Ja tez wam życze Zdrowych,spokojnych i radosnych świąt spędzonych w rodzinnym gronie;-) dużo fasolek przedewszystkim;-))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry