• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka, bo tak czytam te Twoje posty i sobie uświadomiłam, że moja jest od Twojej właściwie rok tylko młodsza - to znaczy, że od września muszę ją już do zerówki posłać? Bo ja z obiegu jakoś wypadłam:zawstydzona/y:

Myszencja to nie tak. Dzieci 5 letnie ida do 5 latków(jak moja córa) program taki sam jak w zerówce,ale moze twoje przedszkole realizuje taki program i do szkoly jej puszczac nie musisz. Moja chodzi bo od wrezsnia idzie do pierwszej klasy ale nie z przymusu tylko z wyboru bo ma bardzo dobre wyniki(dzieci z pierwszej polowy roku musza obowiazkowo pujsc do 1 klasy z drugiej polowy rok nie musza). Mysle ze cos z tego zrozumialas;-)

Ameliee . To faktycznie macie ciekawie moje dziecko nawet do północy nie wytrzymało w Sylwestra:-)

Mój też już w kwietniu 5 lat skończy:-)jak ten czas ucieka.... A pasierb 9 lat .... Czas na kolejne bo różnica wieku spora

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry