• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie z rana! :)
Trzymam kciuki za testujące! &&&&
Przesyłam odrazu fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Niech do Was lecą!

Widzę ze duzo o Waszych pociechach.
Więc tak dla wszystkich wór buziaków i tulę! Oj jak ja lubię dzieci!
No i Domka córcia niezłe pomysły z koleżanką ma! :)

Co do imion :
Dziewczynka - Julka, Natalka, Lenka
Chłopczyk - Adam, Paweł, Dominik
Ale zobaczymy czy nic sie nie odmieni.
Maż juz zaprotestował bo na początku córcia miała być Amelka lub Malwina, ale on kręcił nosem, na te przystaje. :)
A chce dać takie imię które bedzie pasować i tu i tu, z wymową. :) (ten Paweł jest pod wielkim znakiem zapytania bo tu by był Pawel)
No to żem naprodukowała. :sorry: :)

Ściskam Was mocno!!! :*

reklama
Domka - nie z porannego - wieczornego ale specjalnie w pracy mało pilam więc myśle ze jakiś bledzioch by wyszedł jakbym zafasolkowala :)

Jeśli chodzi o imiona to mi sie podobają :

Sara, Alan kiedyś chciałam Dominika, Tomka , Adama :) hehe Julię i Alicja a wyszedł Sebastan więc z tym różnie bywa :):)

Domka - nie z porannego - wieczornego ale specjalnie w pracy mało pilam więc myśle ze jakiś bledzioch by wyszedł jakbym zafasolkowala :)

Jeśli chodzi o imiona to mi sie podobają :

Sara, Alan kiedyś chciałam Dominika, Tomka , Adama :) hehe Julię i Alicja a wyszedł Sebastan więc z tym różnie bywa :):)

Nadzieko trzymam te kciuki oj trzymam!
I nie puszczę puki nie bedzie odpowiedzi ze dwie krechy są lub ze @ przyszła. A jak przyjdzie to za kolejny cykl Twój tez będę trzymać kciuki!

A co do imion co racja to racja, wszystko wyjdzie w praniu ;D
A przypomniało mi sie z tym imieniem Alan, to mój powiedział ze za dużo Got To Dance na Polsacie sie na oglądałam i ze z przykrością on stwierdza, że syn nie bedzie miał takiego imienia :D a mówił to z taką powagą, że do dziś jak sobie przypomnę jego minę to mi sie śmieć chce. :D

Witajcie ja dzisiaj jakas....nieobudzona chodze spiacy kawusia.gifspiacy kawusia.gif
Moje typy imion dla dziewczynki: Vivienne, Stella,Alisa
dla chlopca: Kevin, Liam

Załączniki

• spiacy kawusia.gif
    spiacy kawusia.gif
    102,4 KB · Wyświetleń: 95
Blueberry - dziękuje Ci moja pocieszycielko , powiem Ci ze wczoraj swoimi postami niesamowicie mi pomogłas lapalam dola ale odszedł gdzieś daleko i wiem ze walczyć bede dalej i koniec kropka :) wogole mnie nie rusza ze nie wyszło tym razem poprostu chyba wrzuciłem na luz :) dzięki Kochana :*

Jeśli chodzi o Alana to właśnie jak oglądaliśmy ten program polubilismy tego gościa jest zawsze uśmiechnięty i radosny :) a Sara dlatego bo jak pracowałam w sklepie przychodziła do mnie taka dziewczynka i opowiadała rożne rzeczy śmieszne, śpiewała mi i miała w dobie tyle miłości mimo ze mama odeszła na drugi świat i była z dziadkami - urzekla mnie po prostu :)

Nadziejko
Najważniejsze, że znalazłaś w sobie siłę walki. Bo tak naprawdę musimy ją mieć, aby działać dalej, bo bez niej tak naprawdę nie dalibyśmy rady.
No i najważniejsze znaleźć we wszystkim coś pozytywnego.
No i w sumie rzucę tekst ze shreka którego mój brat uwielbia "jakoś to bedzie ośle!" :)

A co do Alana, no właśnie tez polubiliśmy tego gościa, zawsze taki radosny i pozytywnie zakręcony.
Tylko ze mój maż powiedział tez tak od lubienie to jest daleka jego droga do nadania takiego imienia. :) wiec temat tutaj z tym imieniem jest zakończony raczej definitywnie. :)

Domka
Daj troszke tej pogody. Bo tu ciagle pada. :/

reklama
hej laski wczoraj już od zmysłów odchodziłam , bo oglądałam te wyniki w moczu nie ma żadnych bakterii ani leukocytów ,które mogą wskazywać na zapalenie pęcherza i nie chciałam łykać niepotrzebnie furaginu ,który mi przepisał ten pogięty ginek , wpisałam wyniki podwyższone na necie i mi powyskakiwały cukrzyce, zatrucia ciążowe i inne rewelacje , zadzwoniłam do mojego prywatnego gina i okazało się ,że moje wyniki muszę być źle oznaczone jeśli chodzi o normy , bo miałam niby 100 jednostek glukozy w moczu i ginek powiedział ,że to musi być laktoza ,a nie glukoza , organizm kobiety w ciąży wydziela laktozę podobną do glukozy , jeśli już glukoza w moczu występuje to dopiero wtedy kiedy we krwi przekroczy 300 jednostek ,a ja mam we krwi 6o parę glukozy czyli w normie, białka w moczu może być więcej u ciężarnej niż normalnie ,ale mam powtórzyć badanie moczu w poniedziałek i we wtorek iść na planowaną wizytę z nowymi wynikami moczu bo tu coś ewidentnie nie gra, jeszcze nie dawno mocz miałam idealny ,a teraz robiony w innym labie był i już nie bardzo ,a furaginu mam nie brać bo nie ma zapalenie i ten prywatny ginek mówił ,że nie rozumie z jakiej racji tamten mi przepisał furagin :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry