• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No zobaczymy jak bedzie mam nadzieje ze wszystkim nam w koncu sie uda ale juz nie bede czekac jak na szpilkach,wyliczala bo to jedynie moze doprowadzic do deprechy.Ale nie znaczy ze stracilam nadzieje;-)

Aschel - ja tak samo myśle :) i tak jak Ty tym razem nawet nie myśle kiedy płodne , kiedy @ bo nawet nie wiem kiedy moge spodziewać sie kolejnej po CLO ;0 hehe oddaje testy mężowi i da mi je za półtora miecha może i kropka :) o ile wcześniej kolejna @ nie przyjdzie !!!! ;D

Na luziku pojde sobie do szkoly poswiece kazdy czas wolny w calosci Corci i zobaczymy...skoro jestesmy zdrowe to zafasolkowanie to kwestia czasu...ale jak bardzo sie czegos pragnie to akurat tak jest ze wtedy sie nie ma...zlosliwosc losu...;-)

reklama
Witajcie
Wróciłam dopiero od gin a byłam tam od 9

Bez kawy i o śniadaniu o 7 rano ,wyniekam , głowa pęka

Po wizycie ok:-)wszystko zdrowe a jajniki bolą bo dostały 'kopa' po antykoncepcji i nadrabiaja :-)tylko cytologi mi nie mogła zrobić idę na nią 30 stycznia :-)

Idę coś zjeść po padam

Pozdrawiam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry