• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kobietka
Dobrze, ze sięgnelas porady Twojego prywatnego gina. Bo bynajmniej Cie uspokoił. No i tak jak piszesz zrób jeszcze raz badanie moczu, co bedzie wszystko jasne.
A wiesz co? Dziwi mnie ze tacy ginekolodzy jak ten bufon jeszcze pracują?! Przecież przez takich jak on mozna sie nieźle stresu najeść plus najeść sie tabletek które są całkowicie nie potrzebne. Co za konował!
Niektórzy piszą recepty i gadają trzy po trzy bo myślą ze za to odpowiedzialności nie wezmą, jak cos sie stanie. Cymbał i idiota poprostu!

reklama
Ja od początku chciałam aby ten prywatny prowadził ciążę , do tego drugiego poszłam żeby zaoszczędzić na badaniach bo tych pierwszych jest najwięcej i tylko dlatego do niego poszłam , a teraz badania już zrobione i mam go gdzieś.

Dziś jak co rano tuliłam kibelek i pod koniec zauważyłam jakby ślinę z krwią , wystraszyłam się , ale teraz znowu zwróciłam i już bez krwi sama woda ,którą wypiłam i resztka śniadania , myślicie ,że te częste wymioty coś mi podrażniły i stąd trochę krwi się pojawiło?Żołądek mnie nie boli , ja mam od dziecka wrażliwy żołądek , miałam zapalenie błony śluzowej żołądka i w dzieciństwie krwawienie z żołądka po lekach ,na które mam uczulenie jak się potem okazało , mam nadzieję ,że to już się nie powtórzy bo się strachu najadłam jak dziś trochę krwi zobaczyłam.

kobietka moze podraznilas troche przelyk. JA jak bylam w ciazy to nie moglam normalnie funkcjonowac,wymiotowalam żółcią bo nie miałam czym... straszne to bylo

Kobietko
Nie martw sie, ja tez gdy wymiotowalam, to potem miałam silne z krwią. Poprostu to jest podrażnienie, kochana. Nie musisz sie martwić naprawdę. :* tulę.

A co do żółci to tez juz wymiotowalam jak nie miałam już czym.. Dwa razy nawet zdarzyło mi sie po żółci, zielonymi z wątroby. (Przepraszam ze tak szczegółowo) poprostu jak juz nie miałam czym to żołądek tak reagował.

Chyba wszystkim kawkę zrobie?
Na taką pobudkę?
Chyba każda za niedługo zatęskni za latem?
Ja to kochane tu mam taką pogodę, że szkoda gadać.
Wiatr dość mocny, pada ciągle, i jest chłodno...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry