• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka - to masz naprawdę niezłe ultimatum :-) tyle wa pamiętaj ten cykl jest nasz :-) więc nie ma stresu:-)

Bella-cieszę się teraz mogę zachodzić:-) o ile będzie mi to pisane , a tak na marginesie ta Pani gin dziwiła się kto mi zapisał tabletki które brałam bo generalnie mają złą opinię:-S

Monarti - nie słyszałam o nich a sama przerabialam rozne... już nawet nazw nie pamiętam ;) kojarze tylko Yaz i Novynette.

A odnosnie tabletek... znacie jakieś fakty odnosnie wpływu brania tabletek 72h po a późniejszym zajściem w ciążę? Może powodować problemy?

Blueberry - swoją drogą... mamy identyczny gust jeśli chodzi o imiona :) jak samopoczucie kochana?

Ostatnia edycja:
Chyba nie pomoge w temacie tabletek.
Inis a tobie chodzi o tabletki po stosunku 72h po?
Wiem ze pare koleżanek miało z tym styk, i nie miały pozniej problemu aby zajść. Chciaż jedna starała sie z dwa lata, a wszystkie wyniki jej i jego były prawidłowe.. Ale w końcu zaszła.
A jak pomyliłam tematy to przepraszam. :)

Inis u mnie dobrze kochana, zgaga mnie meczy :) a jak Ty sie czujesz? :)

Blue - tak, chodzi mi o te tabsy PO :)
Zgaga brrr wspolczuje kochana. U mnie bez szalu, jakis kryzys w związku (oby chwilowy) no i miesieczna przerwa w starankach na wszystkie badania :) przyznam się, ze przerwa mi służy.... lżej bez presji lezacych w szafie testow :D

Ja przyznam, że jakoś tak miałam "wstręt" do koleżanki gdy to wzięła tą PO.. :/
Potem wieczorem źle sie czuła, i bolał ją brzuch.
Ale sama nie testowałam ani Anty, ani PO wiec nic na ten temat z mojej strony nie powiem..

Inis to oby kryzys gdzieś sie schował, i niech sobie idzie gdzieś daleko.
Trzymam kciuki za Wasze badania.
I moze jest w tym racja, zeby wyluzować? Bo to tez jest stres każdego miesiąca, kiedy sie czeka na testowanie, owulacje..
Tule Cie mocno! :*

reklama
Hello wrocilam z tej cholernej wywiadowki;-) Bella ja tez bede kupowala i bede zwracakla zeby mial w komplecie smoczek;-) do inchalacji niemowlaka;-) a tak wiecej na nic bo one wszystkie glosno chodza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry