reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ritta i jak wyjdzie pozytywny to tego dnia trzeba sie starac? Najlepiej codziennie?

Tak, tego dnia najlepiej działać bo owulacja powinna nastąpić po 24-36 h. Mi lekarz zalecił działać co drugi dzień bo plemniki i tak żyją dłużej więc poczekają ;) Ale niektóre staraczki działają codziennie. U mnie wyszło jak wyszło bo m. wyjeżdżał w delegację.

Ostatnia edycja:
U mnie codziennie lecą przytulanki, zobaczymy jaki będzie efekt :) czasem ciężko się powstrzymac :yes: a z drugiej strony nie musimy ovu wypatrywac bo i tak i tak... :)

Słuchajcie ja chyba zrobie tescior w czwartek o ile przyjda już z allegro. Wiem ze za wcześnie ale potem już do wtorku nie będę miała możliwości :(

Hej:D
Ogarnełam troche w domu.... ale strasznie zle sie czuje... mdli mnie... wymiotowalam juz.... głowa boli, podbrzusze tez:)
ale teraz kurdeeee czuje to "w moczu" ze sie udało:):)

U mnie codziennie lecą przytulanki, zobaczymy jaki będzie efekt :) czasem ciężko się powstrzymac :yes: a z drugiej strony nie musimy ovu wypatrywac bo i tak i tak... :)

Słuchajcie ja chyba zrobie tescior w czwartek o ile przyjda już z allegro. Wiem ze za wcześnie ale potem już do wtorku nie będę miała możliwości :(

A czemu do wtorku nie będziesz miec możliwości? Przypomnij mi, bo pamięć szwankuje..
A w czwartek może być za wcześnie kochana..

Witam ponownie mało pisze bo mam takiego doła ze aż mi głowa pęka byłam u nowego endo i lipa spławił mnie bo wynik nie jest zły mam przyjsc za 3miesiace bo tak sie przychodzi z wynikami co pół roku a moj wynik ma 3 miechy masakra a jak chce miec dziecko to mam isc do ginekologa a nie do endo myslałam ze rozniese temu dziadowi gabinet ****ny pryk mysli ze jest lekarzem to wie wszystko nie wiem co juz mam robic musze sama zrobic prywatnie wyniki usg itd bo inaczej nic z tego nie bedzie.Musze chyba cos dzis łyknąc bo zwarijuje:angry:

Witam ponownie mało pisze bo mam takiego doła ze aż mi głowa pęka byłam u nowego endo i lipa spławił mnie bo wynik nie jest zły mam przyjsc za 3miesiace bo tak sie przychodzi z wynikami co pół roku a moj wynik ma 3 miechy masakra a jak chce miec dziecko to mam isc do ginekologa a nie do endo myslałam ze rozniese temu dziadowi gabinet ****ny pryk mysli ze jest lekarzem to wie wszystko nie wiem co juz mam robic musze sama zrobic prywatnie wyniki usg itd bo inaczej nic z tego nie bedzie.Musze chyba cos dzis łyknąc bo zwarijuje:angry:

A możesz przypomnieć jakie masz wyniki ?

reklama
Do góry