reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Beata kurcze to tsh 8 jest stanowczo za wysokie nawet sie w normach nie miesci a on Cie odsyla do ginekologa?? Nie mozesz isc do jakiegos innego?

Tak, tego dnia najlepiej działać bo owulacja powinna nastąpić po 24-36 h. Mi lekarz zalecił działać co drugi dzień bo plemniki i tak żyją dłużej więc poczekają ;) Ale niektóre staraczki działają codziennie. U mnie wyszło jak wyszło bo m. wyjeżdżał w delegację.
masz racje Ritta trzeba działac co drugi dzien wtedy jest najwieksza szansa aby zajsc w ciąże he ale to nie dla mojego męża takie zabawy bo on nie lubi często:crazy:ja tam bym mogła i 3razy dziennie a zeby cos z tego wyszło:-D

Beata kurcze to tsh 8 jest stanowczo za wysokie nawet sie w normach nie miesci a on Cie odsyla do ginekologa?? Nie mozesz isc do jakiegos innego?
wiem ze duze ale jak to mi dzis powiedział no i oczywiscie wyczytałam w necie ze mając duze tsh to nie taki problem bo mam juz leczone gozej było by gdybym miała tsh 8 i bym była w ciązy i nie leczyła

Beata spróbuj poszukać ginekologa-endokrynologa. Aż trudno uwierzyć, że lekarz może powiedzieć że taki wynik jest ok :szok:

anias to działaj co drugi dzień w okolicach przewidywanej owulacji. Niech się chłop poświęci ;-)
oj, przepraszam, to nie o Twojego chłopa chodziło. To Ty musisz się poświęcić :)

Ostatnia edycja:
wiem ze duze ale jak to mi dzis powiedział no i oczywiscie wyczytałam w necie ze mając duze tsh to nie taki problem bo mam juz leczone gozej było by gdybym miała tsh 8 i bym była w ciązy i nie leczyła

Beata - a może tak jak pisałaś wybierz się do prywatnego? Może będzie bardziej przychylny aby coś wskurać i zmienić niż ten pryk u którego byłaś?

reklama
anias2 Ja mam podobnie przez ostatnie 4 miesiące miałam na przemian 31 lub 27, i wt ym cyklu obliczyłam owulacje jak dla cyklu 27 i 31, i jeszcze średnia obliczyłam, wyszło tych dni płodnych półtora tygodnia, jestem w trakcie, ale na razie jakoś brzuch mnie nie boli na owulację a zawsze pobolewały jajniki, sama nie wiem jaki będę miał cykl w tym miesiącu, to dopiero drugi cykl starań, jak długo nie będzie wychodziło, to też chyba pomyślę o tych testach na owulację.

Do góry