reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Katka wyluzuj. Jakiekolwiek objawy ciąży można poczuć od zagnieżdżenia czyli od 6 dnia po owulacji. Inne to tylko przeczucie i intuicja. Jak pisała blue wiarygodna temperatura jest tylko jeśli się mierzy rano o tej samej porze przed wstaniem z łóżka.
Twój organizm jeszcze nie wie, że będzie w ciąży choć psychika bardzo by chciała.

Wiem Blueberry, chyba sie poddaje, za bardzo sie zeschizowałam;/ pewnie przyjdzie miesiączka... ale to czekanie mnie dobija....chciała bym poprostu o tym nie myśleć, ale kurcze to jednak racja że jak kobieta bardzo chce dziecka to nie umie przestac o tym myślec....

Tak pięknie widze rozwija sie wątek Lipcówki 2014:(

chyba nie zagoszczę w nim, ale zaglądam co chwilke:(

Katka wyluzuj. Jakiekolwiek objawy ciąży można poczuć od zagnieżdżenia czyli od 6 dnia po owulacji. Inne to tylko przeczucie i intuicja. Jak pisała blue wiarygodna temperatura jest tylko jeśli się mierzy rano o tej samej porze przed wstaniem z łóżka.
Twój organizm jeszcze nie wie, że będzie w ciąży choć psychika bardzo by chciała.

wiem:/ i to mnie dobija... to czekanieee....:(

Katka - bedzie wszystko dobrze. Do @ daleko, a przytulanki miałaś w dni płodne ze swoim mężem, wiec a rusz i sie udało. Nie dołuj sie, bo naprawdę nie masz czym kochana.
Ja tez tak byłam w gorącej widzie kąpana, ale wyluzowałam choć ciutek bo bym zeswirowała. Ochłoń, daj sobie czas i czekaj. Mimo ze czekanie dobija najbardziej, to każdy nowy dzien przybliża Cie do celu ;* ! :*

reklama
Do góry