reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kobietka też byłam (krótko bo krótko, ale byłam) na takim wątku. Ja nie naciskam, broń Boże ;-) Poddałam tylko pomysł.

Blue - zgadzam się, za jakiś czas fajnie byłby mieć swój prywatny wątek. Nawet nie wiedziałam że coś takiego istnieje :) swietna sprawa gdy chce się np wrzucić zdjecia brzuszkow czy zakupow dla dziecka. Zawsze to większa prywatność :yes:

Kobietka też byłam (krótko bo krótko, ale byłam) na takim wątku. Ja nie naciskam, broń Boże ;-) Poddałam tylko pomysł.

I wiecej takich fajnych pomysłów ! ;)
Ja to z Wami tak sie fajnie rozumiem, ze wątek prywatny byłby mile widziany.. Tylko ja sie na tym nie znam..
No i w aplikacji na IPhonie było by widać taki wątek podejrzewam, wiec była bym na bierzàco.

Nie udało się :frown:
Nie mogę w to uwierzyć. Mój M. się nie obronił... ;(((((((((((((((((((((((
Promotor się nie zjawił, a w zastępstwie dali jakiegoś du**a, który go gnębił.
Jak dla mnie bez promotora nie powinno się to w ogóle odbyć!!
Nawet nie było info że go nie będzie. Tak mi przykro... :(

hej dziewczyny!! ):

Troszkę mnie nie było, bo praca mnie psychicznie wykończyła i nie mialam siły. Ba w sumie fizycznie też bo w piatek nadźwigałam się kartonów z % i cos sobie nadwyrężyłam ze na Traumonie jadę. Jestem doprawdy zdumiona, że nie było mnie pare dni a Wy tyle nabiłyście postów :D...ale co tam, jakieś wieści? postępy?? ja już po @

reklama
Do góry