reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Ja pier**** dziwczyny trzymcie mnie albo mam zwidy albo zaczynam cos na tym teście widziec.... jak sie przyjze w świetle w oknie....Dodam test robiłam z drugiego moczu bo wstałam o 6,30 i zrobiłam siku a potem o 7 i na siłe wysikałam do testu...
Katka, Ty to masz perypetie... O ile pamiętam w poniedziałek masz wizytę u gina więc wszystko już sie na 100% wyjaśni :) Ale jeszcze jeden test przed wizytą dla pewności..Dobrze, że się pogodziłaś z mężem.Ja po odstawieniu (brałam 4,5 roku prawie) miałam dość regularne cykle : I- 29dni, II-27, III-26, Potem znów 27,26, 27, a odkąd biorę luteinę to było 28 i 26. Czyli w sumie na zmianę wychodzi. Mój facet zbytnio nie wierzy w wariacje organizmu po odstawieniu, ale one są. Mam nadzieję, ze jednak w Twoim przypadku to nie wariacje ale ciąża !

Katka na spokojnie jeszcze jutro mozesz zatestowac tylko z pierwszego:) a jak siknelas dzis moglas mocz zostawic w pojemniczku jak Iwonka (chyba sie nie myle)...bynajmniej dziwne to hehe ja tydzien po wspomne ze ledwo bylo widac tak samo:D i to byl pre-test ...wiec albo testuj z rana albo juz wytrzymaj do poniedzialku...
Dodam ze jestem pelna podziwu ze juz nie schizujesz tak:)

włąsnie aanulka schizuję strasznie ale własnie o to chodzi że ja zapomniałam o tym teście i poszłam rano po 6 siku i poszlam dalej spac zapomniałam zrobic ten test;/

reklama
Do góry