reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Moze latwo mi teraz mowic ale wszystko wyjdzie z czasem hehe moze gin cos juz stwierdzi:)
Ale Katka nie mow ze schizujesz wczesniej to bardziej szalalas hihi ja nadal trzymam &&&&&

reklama
Czesc
katka a jaka masz temperature? Tyle po @ to test powinien Ci wyjsc niezaleznie od tego czy to poranny czy wieczorny mocz.

Ja sie czuje fatalnie, lekarstwa ktore odstawilam zeby nie zaszkodzic dzidzi musialam zaczac brac na nowo :(
Achhh pokrecone to wszystko.
Za duzo stresu. W srode mojego starszego syna czeka operacja, po nocach spac nie moge. Maz mnie uspakaja a ja chodze jak tykajaca bomba zegarowa.
Byle do srody wieczora, potem wszystko bedzie dobrze.

Moja temeraturka po kilu dniach trzech dniach ciut nizszych znowu skoczyla do gory :)

Przeszukiwalam sobie forum ovufriend w poszukiwaniu wykresow ciazowych od innych staraczek, jedna dziewczyna wstawila ciekawego posta (wklejam ponizej) i zastanawiam sie jak to jest mozliwe.

Zobacz załącznik 594038
Zobacz załącznik 594037

Wszystko bedzie dobrze :) musi innego wyboru nie ma.

Milego dnia :)

Ja jak z Fabim zaszlam 3 dni po terminie spodziewanej @ beta tez nie dala znac ze to ciaza...
Katka ja licze ze masz tak jak ja pozniej doszlo do zagniezdzenia i dlatego testy jeszcze nie wychodza u mnie wiek ciazy od OM jest mniejszy ponad tydzien...moze i ty tak masz a piekna kreska dopiero mialam w 13 dniu od terminu @

aha rozumiem:) twetty a powiedz mi kochana brałaś tabletki antykoncepcyjne nie? i kiedy odstawiłas

Brałam prawie 4, 5 roku. odstawiłam w połowie kwietnia. Już miałam dość, bo miałam wrażenie, że mam coraz bardziej widoczne żyły na nogach i bolało mnie podbrzusze, chociaż mój gin nie uznał tych bóli jako ginekologiczne. Poza tym już od ponad dwóch lat myśle o rodzeństwie dla mojego brzdąca. Ale tak sie schodziło, bo a to szkoła, a to staż, potem praca, wreszcie musiałam mojego męża przestawić na swoją stronę, gdyby nie perypetie z pracą to może już bym miała drugie dziecko. Od kwietnia jakoś w ciażę nie zaszłam, więc brak tabletek kompletnie mi nie przeszkadza. Jak już uda mi sie zajsć i urodzę to póki co nie planuje powrotu do tabletek. Ale tak dla jasności to dopiero będziemy sie starać, może w tym cyklu, moze w następnym.

Ja jak z Fabim zaszlam 3 dni po terminie spodziewanej @ beta tez nie dala znac ze to ciaza...
Katka ja licze ze masz tak jak ja pozniej doszlo do zagniezdzenia i dlatego testy jeszcze nie wychodza u mnie wiek ciazy od OM jest mniejszy ponad tydzien...moze i ty tak masz a piekna kreska dopiero mialam w 13 dniu od terminu @

Ja w pierwszej ciaży testowałam 12 dni po oczekiwanej @. Krecha była jak nie wiem. Katka, jest NADZIEJA! Uda Ci się!!

Kurde dziewczyny ja jestem na 100% pewna że widzę tą 2 kreskę.... i cały czas jest, już nawet rozwaliłam ten test i wyciągnełam sam pasek... xd zeby patrzeć na niego jak debilka...:p

reklama
Kurde dziewczyny ja jestem na 100% pewna że widzę tą 2 kreskę.... i cały czas jest, już nawet rozwaliłam ten test i wyciągnełam sam pasek... xd zeby patrzeć na niego jak debilka...:p

Lubię to :-)

No to słuchaj, może i jest naprawdę. Miej nadzieję, ale nie wariuj. Kurcze...

A zastanawiałyście się nad terminem urodzin waszego dziecka? Ja to tak chciałam, zeby nie wypadło w czasie kiedy najwieksze stężenie urodzin i imprez jest w rodzinie, ale jak sie nie załape na sierpień to juz tego nie uniknę raczej Do Kwietnia impreza za imprezą.

Do góry