reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Katka kurde, mogłaś z pierwszego porannego zrobić :/ Szkoooooda!
Dla pocieszenia dodam: 2 moje znajome, które brały tabletki, zaszły praktycznie od razu.
Pierwsza w 1 cyklu starań, druga w 2 :tak:
Także, może należysz do tego przypadku! :)

reklama
Katka - może wstaw zdjęcie? Zrob pod światło albo z fleshem, powinno pokazac ladnie :) lampa z aparatu sporo niewidocznych rzeczy wyciąga :) trzymam kciuki! :*

Katka kurde, mogłaś z pierwszego porannego zrobić :/ Szkoooooda!
Dla pocieszenia dodam: 2 moje znajome, które brały tabletki, zaszły praktycznie od razu.
Pierwsza w 1 cyklu starań, druga w 2 :tak:
Także, może należysz do tego przypadku! :)

No szkoda, szkoda.

Podobno łatwiej jest od razu. Mi tak lekarz mówił, odstawiać i starać się. A ja troche odczekałam, potem zaczęły się wariacje, teraz biorę tą luteinę, a jak bym tak od razu hop siup to pewnie bym się niczym nie martwiła.
A to Ty Katka dopiero co odstawiłaś?

Nie mam aparatu a telefonem nie wyjdzie. Mąz mówi ze to kontrolny czynnik tylko widac pod swiatło a dałam mu do porównania dwa zeszłe i tam nawet tego czytnika nie widac

Sciagnelam sobie taki kalendarz ciazy wpisalam wszystko i chyba nie uwierzycie pokazalo mi ze do zaplodnienia wyszlo 27.10 a wtedy mialam termin @ wiec nie kumam nic ...a plodne z innego wyszly mi od 8-16.10...juz chyba nie bede nic szukac bo to wielka motka hihi ale ten kalendarz ciazy jest fajny:) a jak naprawde...tylko po czym jak juz przytulanek nie bylo ehhh i zaczajcie to:)
Wam tez,szwankuje aplikacja BB na telefonie??

Katka ja czuje ze wzielas ze mnie przyklad hehe ja dalam w tamtym miesiacu akcje testy a ty teraz w tym hihi
3 dni kiedy mialam dostac @ robilam bete i nie wyszla...tzn 5,1 mialam a do 5.0 nie ma ciazy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anulka bo te plemniki podstepne sa ;) i czasami jeden taki schowa sie i czeka na owulacje ;) slyszalam juz o setkach przypadkow zajscia w ciaze nawet podczas @, dzien dwa trzy po @ itp :) co ma byc to bedzie ;)

katkanie masz wyjscia, kup nowy test i zrob go :) jesli pokazala sie kreska raz to i wyjdzie drugi raz - oczywiscie o ile ta kreska nie pojawia sie po uplywie czasu okreslonego w instrukcji bo wtedy wynik moze byc sfalszowany, trzymam &&&

reklama
Do góry