reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Właśnie też się nad tym zastanawiałam kiedy rozbierać, pewnie albo jutro to zrobi mój M, albo w poniedziałek, my z reguły czekamy do wizyty księdza, a potem rozbieramy:) Kolędę mieliśmy wczoraj, więc można rozbierać:)

Buble szczerze to mogłabym teraz nie byc w ciazy bo Aga we wrzesniu idzie to pierwszej klasy i bedzie potrzebowała mojej uwagi a jak sie dzidzi urodzi to niestety ale bedzie ciut odsunieta;-/i wolałąbym dlatego w padzierniku rodzic;-)

Lisica no to nieciekawie.
Domka ja rozbieram choinki po koledzie czyli 12 stycznia. Choinke mozna trzymac do 2 lutego czyli do Matki Boskiej Gromnicznej.
Ja wczesniej chowam bo mam jedna zywa wiec jak ja bedziemy rozbierac to sztuczne tez.

Ada jak nie okrws to co to moze byc ? Podbrzusze tez mnie boli wczoraj to myslalam ze zaleje lazienke ta czarna krwia.
U nas choinka tez stoi i czeka na kolede ale nie wiadomo kiedy koleda bedzie wiec.jeszcze postoi:)

hej w końcu się dospałam wczoraj o 18 padłam i spałam do 22 ,przerwa na luteinę i znowu kima do 10 rano ,ale czuję się o niebo lepiej;)

No nie było mnie długo bo od razu po świętach przyjechały z nami 3 córki szwagra i nie miałam czasu bo one używały laptopa.

Ponawiam pytanie : czy ktoś może aktualizował listę pod moją nieobecność ?Bo na razie tylko Lisica mi dała znać na pw jeśli chodzi o jej datę kolejnej @ , prosiłabym o info żebym mogła ją poprawić;)

reklama
Do góry