reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Aniołek....to My trzymamy mooooooocno kciukaski za Ciebie...jesteś cholernie silna !!! Ja po poronieniu zbierałam się dłłłługo,ale stanęłam na nogi i stwierdziłam "co mnie nie zabiło-to mnie wzmocni " !!! Każda z nas ma doły-raz mniejsze , raz większe-ja ostatnio często płaczę ...widocznie mam za dużo łez i muszę troszkę czasami wylać :-) Próbuj kochana od kolejnego cyklu-nie wiem jak na to patrzy ginekolog ale kilka razy słyszałam że tak najlepiej zajść ... TRZYMAM MOOOCNO KCIUKI!!! Działamy dziewczynki, działamy !!! P.S. Na moje smuty alkohol nie działa-gdyby działał-byłabym alkoholiczką :eek:

reklama
Aniołek-po to jestesmy,zebysmy mogly porozmawiac i powyzalac sie sobie nawzajem!
Chyba kazdy tak mial przynajmniej raz w zyciu ze czuł jak mu sie ze zycie wali i myslal juz nigdy nic dobrego go nie juz spotka.
Ale mimo to,ze jest tak ciezko to nie ma opcji-musi byc wkoncu lepiej!
I ja w to wierze i Ty tez musisz!

Hey Laski!

Carla z pracą do dupy ;/ Nic nie ma... straszne to!!! I jak tu mieć bobaska???

Aniołek jesteśmy do twojej dyspozycji... żal się ile trzeba! Wszystkie bardzo Tobie dopingujemy!!!

Co do płci dzieci to wejdźcie sobie na ten wątek: https://www.babyboom.pl/forum/stara...nowac-plec-dziecka-chlopiec-dziewczynka-1147/

Swojego czasu czytałam na bieżąco ten wątek bo mnie zaciekawił i powiem Wam, że jeżeli ktoś jest naprawde bardzo zdeterminowany to dziewczyny mają 100% skuteczność. Tylko trzeba w to włożyć duuuuuużo cierpliwości, pieniędzy, wyrzeczeń i wytrwałości. Odstęp od owulacji jest mało ważny. Najważniejsza jest odpowiednia dieta, przyjmowanie danych suplementów i ścisła kontrola pH śluzu!!! Jeżeli macie ochotę spróbować, to radzę poczytać forum od początku 2012 roku i wszystko sobie zanotować ;) Ja bym się w to nie bawiła bo dla mnie płeć dziecka jest zupełnie obojętna... w tej kwestii zdaję się na naturę... ale wiem, że jest sporo kobiet, które wolałyby dziecko danej płci.

Co do pogody to u nas jest taaaaak zimnoooo a mieliśmy ochotę jutro pojechać na majówkę... ehhhh!!! Zobaczymy czy jutro będzie ciepło...

Pozdrawiam Was!!!

Muffi zerknę na wątek w wolnej chwili...Kiedy byłam w ciąży z Młodą to kompletnie nie miała dla mnie znaczenia płeć dzidzi,ale jak się już ma dziecko to co do drugiego ma się pewne pragnienia co do płci :)------------Dzisiaj robiłam betę-nie wytrzymałam...wynik po 14,ale jakoś tak czuję że nici z tego będzie :( Nosi mnie jak na @ :(-------Zmykam na dwór bo mamy upalny dzionek

Hej... Jestem po "lewej" wizycie w szpitalu u gina, miałam mieć jutro, ale mam rozprawę, no i teściowa załatwiła że dziś mnie przyjął. Jedyny minus tej wizyty że bez skierowania mocz mam zbadać, ale to kilka zł więc przeżyję :) Trochę poczekaliśmy bo mój lekarz robił cc, wziął mnie na usg genetyczne (mąż był ze mną) no i wszystko jest super, dzidziuś zdrowy :) Z usg wychodzi 13 tydzień 4 dzień. Kolejne usg gdzieś w 20 tygodniu...
Wykupiłam leki na moją infekcję- globulki i maść za 59 zł :/
No i syn będzie...

Aniołek pisz co na sercu leży, zawsze i o każdej porze. Ja od dawna mam tak, że powtarzam sobie- za kilka miesięcy wyjdę z tych problemów, a i tak ciagle coś, więc ja też taka pechowa jestem. Szkoda że nie mam możliwości żeby się wyrzec ojca, wtedy może byłoby mi lżej. Zobaczysz że nad Tobą też zaświeci słońce :*
Muffi w końcu coś znajdziesz, może po prostu poszukasz czegoś co nie odpowiada Twoim gustom? Ciężko jest znaleźć pracę po studiach jak nie ma się jakiegokolwiek doświadczenia, a nawet taka praca w drogerii lepiej wygląda na cv niż nic...
Dorcia ale jesteś niecierpliwa :) Upalny dzień? Zazdroszczę, u nas zimnica...

Niech ten adwokat już dzwoni, mamy mieć spotkanie przed jutrem i już mi serce wali na samą myśl...

A to nasz.. chłopczyk. Nie potrafię inaczej tych fotek ze skanera wrzucić.

skan_20130429_00000.jpgskan_20130429_00001.jpg

Załączniki

• skan_20130429_00000.jpg
    skan_20130429_00000.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 62
  • skan_20130429_00001.jpg
    skan_20130429_00001.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 61
Carla - Gratuluję synka:) to będziesz miała parkę, :) A ja odrabiam się z robotą i tak mi jakoś lżej, jak wyszłam do ludzi, myśli bardziej skupiam na tych papierkach :).... ehhhh będzie dobrze.... jeszcze nie jedna ciąża prze de mną, będe walczyć do koca żeby urodzić zdrową dzidzie, a może nawet dwie :) póki co, swoje muszę odczekać i znowu zaczniemy starania z mężem. i znowu wyczekiwanie na dwie kreseczki :) heh.... Pozdrawiam i miłego dzionka.
Dorcia - Trzymam kciuki za bete :)

Carla GRATULKI !!! Synuś cudeńko,ależ Ci zazdroszczę ....a kiedy został poczęty-w owulkę ??? Najważniejsze że wszystko w porządku :) A widać Ci już brzusio ???

Aniołku i tak trzymać, głowa do góry i myślcie o nowych staraniach :) W domu byś za dużo myślała, w pracy jednak trzeba się skupić.
Powiem Ci szczerze że jak powiedział że na jego oko jest chłopiec, chociaż stwierdził że za wcześnie żeby na 100 % mieć pewność, to jakiegoś dołka złapałam. Wiem że nie powinnam wybrzydzać, ale tak strasznie marzyłam o córce- chciałam Nelę i Kaję.. A będzie Tomek (albo Bartek, bo dziś usłyszałam jak babcia do wnuczka tak woła i mi przypasowało).

Dziś siedzieliśmy w tym szpitalu pod oddziałami ginekologicznym i neonatologicznym, i taka dziewczyna szła na OIOM noworodków na karmienie. Jeju to jest straszne, za ścianą leżały maluszki w inkubatorach, z dala od mamy i tak mi się smutno zrobiło... Muszę opanować nerwy i stres żeby chłopczykowi nie zaszkodzić, wiem jaki to strach urodzić za wcześnie...

No i mam wynik...beta jak określiła Pani analityk poniżej trójki-więc ciąży nie ma :( Ale tak jak pisałam nie nastawiłam się na pozytywny wynik .... ehhhhhhhhhhhhh

reklama
Dorcia, w następnym cyklu zajdziesz, zobaczysz :) u mnie też w tym chyba nic nie wyszło, chociaż piersi zaczęły mnie boleć a do okresu jeszcze daleko
Carla, ja też chciałam pierwszą córeczkę i jak się okazało że będzie chłopiec to jakbym zawiedziona była... ale szybko się ogarnęłam, bo przecież nie ważna płeć, tylko żeby brzdąc był zdrowy :)
boże oglądam teraz "rozmowy w toku" jest tam para i facet leje swoją kobietę w ciąży bo jest mu "nieposłuszna".masakra

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry