reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no to Dorcia, do dzieła :-D
ja też jestem ciekawa, co tam słychać u niemartwsie. jak teścik wyszedł? odezwij się kochana! :tak:
Amelia, znajoma poleciła mi dermatologa, podobno jeden z najlepszych. dr. Wasyłyszyn

reklama
Aniołek świetne wieści! Ta ginekolog to skarb, ja swojego też lubię :)
Tesiak ja noszę tylko złoto, ale Twoje kolczyki chętnie bym założyła :)
Verita witamy! Owocnych staranek :)
ianka brzydka pogoda nie sprzyja dobremu nastrojowi... Mam nadzieję że złu humor minie :)
Vinga poczekaj faktycznie, a jak ta dieta nie pomoże to może zacznij powoli wprowadzać stare produkty... Może diagnoza była zła :/
Dorcia oj widzę że mąż ma z Tobą dobrze przy tych staraniach :)
Amelia jak mieszkałam z ojcem to też auto na strzeżony dawałam... U nas zaczynają rozbudowywać parkingi, ale to i tak mało. Często jedna rodzina ma 2 auta.

Szarlotka gotowa, ale dymu było jak nie wiem, nie zauwazyłam że w piekarniku była plama tłuszczu :/ Nela śpi, ja dalej ogarniam i na dwór- pogoda letnia :) Chyba kieckę założę :)

Dorcia to niech się mury trzęsą od dzisiaj :-D
Tesiak fajowe te kolczyki, ja mogę też tylko w złocie chodzić, bo zaraz mnie uszy bolą, a że teraz niunia mi zdziera wszystko co mi dynda czy na uszach czy na szyi tak nie chodzę w niczym :) Ale jak byłam w ciąży to śmiało mogłam chodzić w srebrnych kolczykach, nei wiem czemu , teraz już nie założe
Carla szarlotka mniam , to i ja mogę zrobić nawet jak leje hehe :) Na pewno piekarnik już wyszorowałaś, ale podzielę się ciekawostką, super wyczyści piekarnik czy blachy jak się weźmie zwykłe mleczko do czyszczenia i folię aluminiową, i tą folią szorować, widziałam w tv i u mnie się sprawdziło

Aniołek BB- dobry lekarz ginekolog to tez dobry psycholog:) Cieszę się, że na takiego trafiłas. Ja też mam złotego lekarza i mimo, że drogi jst to wiem za co płace.

Ianka- ja tez niebawe chce testowac,ale obawiam się ze nie ciąży nie będzie:/

Carla- narobiłas mi smama na te szaszłyki, ale muszę czekać do weekendu!

Verita- miło Cie powitac w naszym gronie,

Dorcia ja tez powinnam miec owulkę dzis/jutro a objawów zero:(:( jak czlowiek sie nastawia pozytywnie to organizm szwankuje! Bo zamiast jajnika to mnie dziś nerka kłuje:/Ale to nie na owu;)
Ja sobie przyjemności z tego powodu nie zamierzam odpuszczać i u mnie tez dziś seksowano bedzie:))))

Wasila kochana...to niech nasi sąsiedzi dzisiaj stopery do uszu pozakładają..hehehehhe
Ja mam ból pachwiny,śluz już bardziej na płodny wygląda, test owu prawie pozytywny ...DZIAŁAMY !!!!!!!!
Co będzie to będzie...

Cześć

Wrrr.... nie cierpię mieć @.Źle się czuję i w ogóle kicha.

Wasila i Dorcia -miłych starań i powodzenia &&&&&&.

Verita -witam,

Aniołek- dobrze,ze trafiłaś na dobrego gina. Nie jest to łatwe,sama się naszukałam i póki co jestem zadowolona.

Carla-ale mi narobiłaś apetytu na szarlotkę,chyba jutro zrobię.

Ianka-kiedy testujesz?

Ja ostatnio nie mam humoru i prawdziwa heksa ze mnie. Wczoraj zrobiłam awanturę rejestratorkom u lekarza (brata szłam zapisać) a dzisiaj pojechałam po dyrektorce Mojego
Ona co chwilę wydzwania jak ma problemy z laptopem,nawet w weekendy mu głowę zwraca.A ja mam @,więc same wiecie.Dzisiaj zadzwoniła o 7 rano a Mój miał na 11,ja tez na później to mogliśmy pospać.To nie,musiała zadzwonić bo jej się jakieś tam pliki nie chciały otworzyć.Wyrwałam mu słuchawkę i zapytałam czy się zakochała w Moim bo te telefony o każdej porze są podejrzane.A ja jestem zazdrosna jak jakieś obce baby wydzwaniają.Ma ośmiu informatyków to dlaczego tylko do Mojego dzwoni. Tak jej powiedziałam a ona zaniemówiła i powiedziała,że może faktycznie przesadziła i że przeprasza.
Potem się pół dnia bałam,że Mój będzie miał nieprzyjemności ale na razie cisza.

Mam nadzieję ,ze jutro będzie lepiej

Ostatnia edycja:
Fuma ja chyba bym zrobiła tak samo...co za kobita...albo po prostu Twój chłop jest niezastąpiony !!!
Niestety większość z nas ma "napady złości" podczas @...ja mam cichą nadzieję że przez najbliższy rok zapomnę o wrednej @
Ale jak rozumiem czekasz na najbliższą owu i działasz kochana tak ????

Dobrej nocki !!!

Dorcia,żałuję mojego wybuchu bo boję się żeby Mój nie miał jakichś problemów przez to.Ale musiałam to ukrócić bo ona czasem mu tez każe przyjechać bo coś nie działa i on w swoim wolnym czasie, za darmo ,specjalnie jedzie coś naprawiać.A cały gwóźdź programu jest w tym,że inni informatycy są miejscowi a Mój musi 20 kilometrów dojechać.

A co co działań to mam mam taki plan jak napisałaś ale akurat w spodziewaną owu Mój jedzie sprawdzać matury.Muszę go wcześniej dopaść to może starczy.

Fuma_foch jeszcze się nie staramy, za miesiąc. A super zrobiłaś, aż pozazdrościć odwagi, i nie żałuj, trzeba postawić w końcu na swoim, bo jak raz pokażesz że jesteś na każde zawołanie, to szybko to zapamiętają, mój tata tak już od 20 lat, na każde zawołanie, za psie pieniądze, schorowany, już jako emeryt mógłby odpocząć, ale nie , bo dzwonią za nim , a on nie umie odmówić

Dorcia ja podczas @ już luzuje ale zaraz przed no poprostu rozwalić coś to mało, właśnie teraz jestem przed, przed ciążą nie było aż do tego stopnia a teraz chodzę beczę, z moim się pokłóciłam (akurat on zawinił) i już byłam o krok od kupienia na jutro biletu do Polski żeby "miał nas z głowy" i mógł śmiało się spotykać na piwku z kolegą , dalej mi stronka z biletem wisi do zaakceptowania, ale chyba nie umiem :( tu juz nei chodzi tylko o mnie ale i o niunię, i tak miałam jechać za jakieś 2 tygodnie sama na miesiąc, i tak mnie naszło dziś że spadam stąd, ale poczekam chociaż do niedzieli żebyśmy się w takiej atmosferze nie rozchodzili, wrrr a nie mam ochoty z nim gadać

sorki że tak truje o sobie, ale jestem po ludzku samotna o i przedokresowa i hormony nie wiedzą jak odpuscić, oszaleje, wypaliłam właśnie 2 papierosy, nigdy nie paliłam więc mam niezłą karuzelę , wiem wiem nie powinnam przed starankiem, no ale :( a bym tak się opiła z chęcią żeby nie myśleć o niczym :( ehh , pora spać , mam nadzieję że rano wstanę w lepszym nastroju, ale z moim i tak będzie wizja tylko bez fonii

parę z was dziś działa, powodzenia :)

reklama
A ja znów zarywam pół nocy...a rano nie będę mogła zwlec się z łóżka:/

vinga obserwacja szyjki do dla mnie trochę czarna magia...:/
Biedny ten Twój Serdelek:(
Dorcia obyś miała rację. Testowanko planuję na po weekendzie...o ile wytrzymam;) Trzymam mocno kciukasy za Twoje staranka:)
ianka w tym przypadku kwestia rodzaju bigli jest dowolna. Ja wykorzystuje srebrne ale złote też są:)
Głowa do góry...jutro będzie lepiej:)
Wasila kciukasy zaciśnięte:)

To czekanie jest straszne...:/

Spokojnj nocy:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry