reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
VINGA poki co to z @ termin porodu wypadalby na przelom stycznia i lutego. Ale cos mi sie wydaje ze w tym cyklu sie nie udalo.
ANIOLEK a jak nazywa sie ten lekarz i gdzie przyjmuje? Taki gin to skarb:)

reklama
Tesiak, nie trać nadziei, mi też się wydawało, że w tym cyklu nic nie będzie bo się staraliśmy aż 4 dni przed owu. już byłam przygotowana na porażkę ... a tu niespodzianka :)

VINGA dzieki za slowa otuchy:) no mam nadzieje ze jednak moj termometr sie myli...caly czas pokazuje niska temp jakbym wogole owu nie miala...a znow z obserwacji sluzu wynika co innego.Ale jeszcze tydzien i rozwieja sie moje watpliwosci.

Dorcia a co powiesz na coś takiego?
P5060008.jpg
Oczywiście jest to tylko zdjęcie poglądowe, moja ispiracja.

Załączniki

• P5060008.jpg
    P5060008.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 34
hej babeczki, czytam was na bierząco ale jakoś mi nastrój nie dopisuje, mam cichsze dni z moim he i w sumie nie wiem czemu, okres mi się zbliża chodzę jakbym wybuchnąć miała zaraz.
czyli Tesiak i Dorcia testować będą zaraz czy kogoś pominęłam?
AniołekBB super, dobry gin to podstawa, mój z opinii podobno też dobry ale 10 min, usg, szybkie pytanie, stówa do kieszeni i następny,
Carla kobito a ty smaka robisz na grila gdy u mnie leje i leje :( Ja też kupowałam husteczki jak jeszcze w ciąży byłam, były takie ładne przeceny że nie mogłam obejść obojętnie koło nich, na szczęście niunia nie ma alergii
Verita witaj, to jest nas już parę które z małymi dziećmi staramy się o kolejne :)
Vinga jak tam Twój z tymi alergiami? ma jakąś wysypkę dalej?

Tesiak, a szyjkę obserwujesz? to też dużo daje :)
Verita, witamy :)
Ianka, mamy od dwóch tygodni odstawiony gluten i marchewkę, od tygodnia jesteśmy na bebilon pepti 2... zmian żadnych. co gorsza... często brzydkie kupki :baffled: jak jeszcze przez 3 tygodnie będzie się to utrzymywać to wracam z powrotem na Enfamil i jedziemy do dermatologa do wawy.

Ianka testuje pierwsza Tesiak , później ja i Wasila :-D Kciukasy zaciśnięte kobietki !!!
Verita WITAMY !!! My się chyba widziałyśmy w chłopiec/dziewczynka :)
Tesiak na pewno masz zepsuty termometr :) Trzymam kciuki !!! To ile jeszcze zostało do testowanka ??? Ja w poprzednim cyklu miałam takie przeczucie na "nie" i niestety się sprawdziło :baffled:

Ja według dwóch źródeł mam jutro mieć owulkę...brzuch mnie boli od nocy,śluz biały i taki jak kremik :baffled: A powinien już się ciągnąć , tak ????
Zaraz zrobię owu testa i zobaczę co pokaże. Tak czy siak dzisiaj sexowanko :-)Oby owocne :-)

Wrócę niebawem :angry:

Ostatnia edycja:
Tesiak- Maja jak tylko widzi u kogoś naszyjnik albo kolczyki to od razu chce by jej też założyć :-) , kolczyki wpycha sobie do uszu :) , może jak będzie mieć swoje to się coś zmieni , a i podziwiam za cierpliwość , ile czasu zajmuje Ci zrobienie takich cudeniek ? bo wyglądają na straszni czasochłonne
Carla - ja jeżdżę na parking strz. bo jeżdżenie po osiedlu z krzyczącym dzieckiem to nie na moje nerwy i bezpieczniej ale mam kawałek i czasem jest to uciążliwe no ale co zrobić. Smaka na szaszłyki narobiłaś:)
Fuma - trzymam kciuki :)
Aniołek - super wieści :), miesiąc szybko zleci
Verita - witaj , powodzenia :)
Vinga - a masz jakiegoś dobrego dermatologa w Wawie?
Ianka - jeszcze Wasilia i Niemartwsie chyba będą testować

reklama
No właśnie zapomniałam o niemartwsie,ciekawe co u Niej ???
niemartwsie co u Ciebie ???

W ogóle jakoś nas mało odwiedzają nowe dziewczynki ??? :angry:

Zrobiłam właśnie owu test i jest druga krecha ciut jaśniejsza od testowej,więc jest szansa że owu będzie faktycznie jutro-tylko śluz się nie zgadza :no:Mam motyle w brzuchy jak myślę o wieczorze :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry