reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
VINGA poki co to z @ termin porodu wypadalby na przelom stycznia i lutego. Ale cos mi sie wydaje ze w tym cyklu sie nie udalo.
ANIOLEK a jak nazywa sie ten lekarz i gdzie przyjmuje? Taki gin to skarb:)

reklama
Tesiak, nie trać nadziei, mi też się wydawało, że w tym cyklu nic nie będzie bo się staraliśmy aż 4 dni przed owu. już byłam przygotowana na porażkę ... a tu niespodzianka :)

VINGA dzieki za slowa otuchy:) no mam nadzieje ze jednak moj termometr sie myli...caly czas pokazuje niska temp jakbym wogole owu nie miala...a znow z obserwacji sluzu wynika co innego.Ale jeszcze tydzien i rozwieja sie moje watpliwosci.

Dorcia a co powiesz na coś takiego?
P5060008.jpg
Oczywiście jest to tylko zdjęcie poglądowe, moja ispiracja.

Załączniki

• P5060008.jpg
    P5060008.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 28
Witam. Mysmy zaczęli starania od kwietnia. Maj przed nami. Dołączam do staraczek oby szybko były dobre wieści

hej babeczki, czytam was na bierząco ale jakoś mi nastrój nie dopisuje, mam cichsze dni z moim he i w sumie nie wiem czemu, okres mi się zbliża chodzę jakbym wybuchnąć miała zaraz.
czyli Tesiak i Dorcia testować będą zaraz czy kogoś pominęłam?
AniołekBB super, dobry gin to podstawa, mój z opinii podobno też dobry ale 10 min, usg, szybkie pytanie, stówa do kieszeni i następny,
Carla kobito a ty smaka robisz na grila gdy u mnie leje i leje :( Ja też kupowałam husteczki jak jeszcze w ciąży byłam, były takie ładne przeceny że nie mogłam obejść obojętnie koło nich, na szczęście niunia nie ma alergii
Verita witaj, to jest nas już parę które z małymi dziećmi staramy się o kolejne :)
Vinga jak tam Twój z tymi alergiami? ma jakąś wysypkę dalej?

Tesiak, a szyjkę obserwujesz? to też dużo daje :)
Verita, witamy :)
Ianka, mamy od dwóch tygodni odstawiony gluten i marchewkę, od tygodnia jesteśmy na bebilon pepti 2... zmian żadnych. co gorsza... często brzydkie kupki :baffled: jak jeszcze przez 3 tygodnie będzie się to utrzymywać to wracam z powrotem na Enfamil i jedziemy do dermatologa do wawy.

Ianka testuje pierwsza Tesiak , później ja i Wasila :-D Kciukasy zaciśnięte kobietki !!!
Verita WITAMY !!! My się chyba widziałyśmy w chłopiec/dziewczynka :)
Tesiak na pewno masz zepsuty termometr :) Trzymam kciuki !!! To ile jeszcze zostało do testowanka ??? Ja w poprzednim cyklu miałam takie przeczucie na "nie" i niestety się sprawdziło :baffled:

Ja według dwóch źródeł mam jutro mieć owulkę...brzuch mnie boli od nocy,śluz biały i taki jak kremik :baffled: A powinien już się ciągnąć , tak ????
Zaraz zrobię owu testa i zobaczę co pokaże. Tak czy siak dzisiaj sexowanko :-)Oby owocne :-)

Wrócę niebawem :angry:

Ostatnia edycja:
Tesiak- Maja jak tylko widzi u kogoś naszyjnik albo kolczyki to od razu chce by jej też założyć :-) , kolczyki wpycha sobie do uszu :) , może jak będzie mieć swoje to się coś zmieni , a i podziwiam za cierpliwość , ile czasu zajmuje Ci zrobienie takich cudeniek ? bo wyglądają na straszni czasochłonne
Carla - ja jeżdżę na parking strz. bo jeżdżenie po osiedlu z krzyczącym dzieckiem to nie na moje nerwy i bezpieczniej ale mam kawałek i czasem jest to uciążliwe no ale co zrobić. Smaka na szaszłyki narobiłaś:)
Fuma - trzymam kciuki :)
Aniołek - super wieści :), miesiąc szybko zleci
Verita - witaj , powodzenia :)
Vinga - a masz jakiegoś dobrego dermatologa w Wawie?
Ianka - jeszcze Wasilia i Niemartwsie chyba będą testować

reklama
No właśnie zapomniałam o niemartwsie,ciekawe co u Niej ???
niemartwsie co u Ciebie ???

W ogóle jakoś nas mało odwiedzają nowe dziewczynki ??? :angry:

Zrobiłam właśnie owu test i jest druga krecha ciut jaśniejsza od testowej,więc jest szansa że owu będzie faktycznie jutro-tylko śluz się nie zgadza :no:Mam motyle w brzuchy jak myślę o wieczorze :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry