reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dziewczyny pomóżcie! Jak przyjechałam do pracy, to pobolewało mnie podbrzusze, poszłam teraz do WC i wkładkę miałam lekko zabrudzoną tak jakby krwią zmieszaną z wodą. Potem na papierze, gdy się wytarłam miałam śluz z żywą krwią. A później już czysto. Nie wiem co o tym myśleć, bo Ja nigdy w życiu nie miałam wcześniej okresu. Zawsze tak jak w zegarku, 31 dni, a jak miesiąc miał tylko 30 dni, to okres dostawałam nie np. 11 tylko 12 danego dnia miesiąca, tak, że wychodziły równe 31 dni. Czasem spóźniła się 1 lub 2 dni, w poprzednim cyklu przyszła z 1 dniowym opóźnieniem. W marcu spóźniła mi się 9 dni, ale to ze stresu. Ale nigdy przenigdy nie miałam wcześnie i to 2 dni. Nie wiem co o tym myśleć. Jestem załamana :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Patti trzymam kciuki żeby @ nie przyszła:) &&&
Majdaczek... ehh to może znaczyć wszystko, może to być zbliżający się okres, plamienie implantacyjne, może to też być po inflonicu? Trudno powiedzieć... ale póki co nie załamuj się:) Do póki @ nie przyszła cały czas jest nadzieja:*

Majdaczek14-staraj sie nie panikować(wiem,że łatwo sie pisze) , ale sama widzisz,że to jeszcze nie okres, tym bardziej, że masz regularne. Takie lekkie krwawienia pojawiaja się u kobiet w ciąży, poczekaj czy krwawienie będzie sie nasilać. Nic jeszcze nie jest przesądzone. Znam osobiście przypadki że kobiety miały kolejny 1 cykl normalny okres a były w ciąży!.Poza tym bierzesz dopochwowo Utrogestan czy cos? podraznienia tez wchodza w gre. Do jutra może nie być juz ani sladu krwi. Głowa do góry! przyczyn może byc sporo!

Majdaczek kochana tak jak dziewczyny pisza to nie koniecznie musi byc @ musisz obserwowac czy nie bedzie sie nasilalo...Trzymamy &&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam Was wszystkie!
Napisalabym już wczesniej ale Wrocław miał dzisiaj duże problemy z dostawa prądu. Wiec byłam odcięta od świata.
Zacznę od tego ze w nocy obudziłam się z bólem brzucha który był identyczny jak przed @. Szczerze mówiąc straciłam w tym momencie nadzieje, resztę nocy nie mogłam zmrozyc oczu, brzuch bolał i bolał. Wstałam koło 8, @ jeszcze nie było wiec zaryzykowałam i zrobiłam test. Jeszcze nie mogę w to uwierzyć ale wyszły PIĘKNE DWIE KRESECZKI!

Butterfly gratulacje, cieszę się ze mogłam do Ciebie dołączyć
Lisica trzymam mocno kciuki i wierze ze spokój i odpoczynek działają cuda
Moniusia ja przy pierwszym cyklu strasznie wariowalam, co chwila robiłam test, na sile wyszukiwalam u siebie oznaki ciąży, a jak się okazało ze pudło to dwa dni płakałam. Mąż mnie sprowadził do poziomu i powiedział żebym trochę odpuściła ( cytuje "zestresowana macica gorzej przyjmuje zarodka" ) i ten cykl naprawdę na dużym wyciszeniu mi upłynął.
Majdaczek powtórz test za pare dni jak już będzie czas na @ kto wie co wtedy wyjdzie....
Wszystkim Wam życzę byście jak najszybciej mogły zobaczyć swoje dwie kreseczki i dziękuje za wsparcie i wszelkie miłe słowa.

Co do suplementów ja łykam najzwyklejszy kwas foliowy i dodatkowo omega 3 oraz Pharmaton Matruelle

Majdaczek spokojnie, to nie musi być @ czasami kobiety pomimo ze są w ciąży mogą podkrwawiac nawet dwa trzy miesiące w terminie spodziewanej miesiączki, jeżeli krwawienie nie nasili się spróbuj test za pare dni.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry