reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Butterfly, no to śpij ile wlezie, musisz dbać o siebie i groszka :D:D

Kasia, nie odpuszczajcie!!

Kobiety!! Natura to tak sprytnie wymyśliła, że przez pierwsze dni zapłodnione jajo nie ma ŻADNEGO kontaktu z naszym krwiobiegiem, w związku z czym w żaden sposób nie możemy zaszkodzić!! A już na pewno nie penicyliną, która jest bezpiecznym antybiotykiem nawet w istniejącej już ciąży!! To jest biologia, nauka, fakty, kurde, no.. :):)

Ostatnia edycja:
reklama
Grubson, no właśnie nie mogę spać bo moja córeczka mi nie daje;))) Rozrabiaka mała:)
Kasia w takim razie za następny cykl kciuki mocno zaciśnięte:) &&&
Kochane jak Wam popołudnie mija???:)

Haha, no tak, taki dwulatek pewnie jest szalony :D:D

Ja się nudzę.... Niby remont, a ja nie mam co robić :D Chyba żebym się wzięła za zrywanie tych tapet... Może później :D

W niedzielę jadę do rodziców, zostawiam małża samego na tydzień :D:D Z jednej strony się ciesze, bo się stęskniłam za rodzicami, fajnie będzie się poobijać w domu, poopalać na tarasie, ale kurde.. tydzień bez mojego kochanego... :(:(

Grubson dobrze mieć tu kogoś kto patrzy na wszystko trzeźwym okiem ;) pewnie pisałaś ale przeoczyłam - na którym jesteś roku? Studiujesz medycynę, tak? O jakiej specjalizacji myślisz?

Myślałam że się @ rozkręci a tu nic poza porannym plamieniem :-/ może tak mąż mnie wieczorem rozrusza? :-D

Lisica, tak, medycynę ;) Jeśli we wrześniu jakimś cudem zdam farmakologię to zacznę 5 ;) Jeśli chodzi o specjalizację, to nie mam pojęcia.. Na razie różne wykluczam. Poza tym cholernie trudno jest się dostać na jakąś fajną... Zawsze zostaje rodzinna :D

Spoko, u mnie też już 2 dzień tak leci jakby chciało, a nie mogło. Oby się rozkręciło dzisiaj albo jutro, a nie w sobotę, kiedy będzie mnóstwo roboty przy remoncie :/

KasiaJ ja tez bym nie rezygnowala z tego cyklu...ale jezeli podejmiesz taka decyzje to trzymam kciuki za kolejny cykl...:tak:

Grubson
jak to mowia farmakologia to przedmiot gigant ale ciekawy wiec dasz rade na pewno:tak:

Ja dopiero w trakcie planowania remontu i gromadzenia materialow:-D

Ostatnia edycja:
Biorę Amotaks, mówiłam lekarzowi, że staramy się o dzidzię.

Tylko muszę wyzdrowieć żeby starania kontynuować ;-) Może jutro będzie lepiej, choć muszę do pracy jechać.
A moje dziecko na tydzień jedzie z babcią i dziadkiem na wakacje. Troszkę mi smutno..ale w sumie cieszę się, że mała będzie w górach - Rabka Zdrój a potem my ją odbieramy i jedziemy dalej urlopować się:tak:

Co to kurczę wszyscy remontują? jutro jadę po farbę, mąż bedzie malował w weekend... tylko żeby była, bo co chwilę ktoś coś pisze i mówi o remoncie ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry