reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Ja poroniłam w 6 tygodniu po 7 miesiącach starań i mocno to przeżyłam.

Mogę ponarzekać?
NIE CHCE MI SIĘ PRACOWAĆ!

reklama
Lisica, to w ogóle nieporównywalna sytuacja, naprawdę bardzo mi przykro...

Asia, a wiesz, im większa grupa wsparcia tym lepiej :)

Już niedługo będziemy zaciskać kciuki za pozytywne testy - Majdaczek, Inis i Apatka są pierwsze w kolejce ;)

Grubson - przykro mi. Dobrze że dajesz sobie rade. Trzymam kciuki :)
Lisica - ja nie testuje, także dziewczyny moga same sobie zrobić testowy poranek :) oby pojawiło sie tu dużo pozytywnych fotek! :)

Witajcie dziewczyny,

kiepski dzisiaj dzień mam a jeszcze nie wiem jak się skończy, to jest jakaś paranoja co się dzieje :eek: Przepraszam, że tak owijająco piszę.

Trzymam kciuki za badania Lisica, Asia :))))
Ada no to jakieś grubsze te lekarstwa, ja zapewne bym ich nie brała znając mnie, ale zaczekaj jeszcze może do ostatecznych wyników? Albo skonsultuj się jeszcze z innym lekarzem.
Aschlee jejku, żebyś znalazła już złoty środek na to i się nie przejmowała, 3 mam kciuki :)

Grubson witaj :)

-------------------
a i termometr Lisica SUPER, tylko pamiętaj na luuuzzz ;)

Ostatnia edycja:
Asia ja dzisiaj zlozylam zamowienie na szampon Kerastase.Bylam u innej fryzjerki i doradzila ta
Kérastase Nutritive Bain Satin 1

co Ty o tym myslisz?

Oczywiscie musialam zrobic test zobaczymy jaki bedzie efekt za kilka godzin

Ostatnia edycja:
Aschlee ten szampon no coz jest super ale do suchych wlosow. Moze je obciazac jesli tlusci ci sie skora glowy. Ja bym wpierw wyleczyla to co masz i wypadanie szamponem o ktorym pisalam, a dlugosci i konce jesli sa suche to z tej samej serii masz Lait vital. Nie wiem na jakiej podstawie dala ci akurat ten szampon :-/

Kochana Problem w tym ze tak jak pisalam moje wlosy i skora na glowie nie jest tlusta wrecz przeciwnie jest cholernie sucha.Wlosy Sa tak Suche ze moglabym je myc raz na tydzien a i tak nie bylyby tluste.
No nic bede testowac Co i jak...bo u lekarza ktory ma dobre opinie jest wizyta dopiero za dwa tygodnie a drugi jest na urlopie...wiec zostaje dojsc samemu Co jest grane

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee trzymam kciuki, żeby szampon podziałał :)

Asia - jak dobrze kojarzę to chyba teraz masz ovu w okolicy, nie? :) Powodzenia!

Do góry