reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika kochana ja strasznie trzymam kciuki :tak: i z niecierpliwoscia czekam na pozytywne wiesci :tak: kochana a jedno przytulanko czasem wystarczy wiec nie warto tracic nadziei

reklama
to jest prywatny gabinet i tam nie ma zapisów. Pójdę albo w poniedziałek albo w czwartek. Własnie o to podejście cały czas mi chodzi. Wystarczyło parę milszych słów, a nie od razu zdołować człowieka. Dzięki grubson od razu mi lepiej jak mogę się komuś wyżalić

Majdaczek kochana na pewno wszystko bedzie dobrze :tak: czasem tacy ludzie sie trafiaja...ale zeby takie podejscie miec to juz lekka przesada

Majdaczek, nie ma za co, możesz na mnie liczyć, staram się wspierać, ale też jestem dosc szczera i na pewno nie będę mówić, że jest dobrze, jesli z mojej wiedzy będzie wynikać, że tak nie jest ;) A w Twoim wypadku uważam, że nie ma się czym przejmować, bo dużo czynników mogło się złożyć na błąd w ocenie. Jesli tylko dasz radę, idź w poniedziałek, po co Ci dodatkowe dni stresu? :)

Tak sobie pomyslalam,ze skoro Ashlee sie udalo,to moze i mnie;) Grubson,wiesz jak podniesc czlowieka na duchu;) obawiam sie,ze u mnie niestety tak nie bedzie:( w czerwcu tyle razy bylo przytulanko i nic,to po jednym serduszkowaniu maja byc kreseczki;( Jeszcze nie zaczelam sie od nowa starac,a juz ciezko z wyluzowaniem;(
Gdyby nie jutrzejszy rajd,to nie testowalabym,maz idzie na zakupki i przy okazji po tesciora i jutro sikne;)

Asch,rozmawialas ze swoja gin?

Dominika będzie dobrze, trzymamy mocno kciuki. A grubson ma racje z jednego strzału dzidzi też może powstać :)

grubson wiem, że jesteś czasem szczera do bólu, ale to się przydaje tu na forum. Czasem trzeba kimś wstrząsnąć, żeby zaczął trzeźwo myśleć. Mam nadzieję, że z moim dzidzią jest wszystko w porządku.

Dominika-trzymam kciuki z całych sił! Ja w tym cyklu opuściłam staranka ale serduszkujemy często :) chociaż owulacji nie było i raczej nie będzie. Może ze miesiąc sie uda i sprawie mojemu S prezent ja urodziny w postaci || kreseczek:)

Happy,moze Wam wyjdzie:)

W przyszlym tyg.robie ft3,ft4,prolaktyne,antytpo i cos jeszcze,i znow tsh,a w sobote za tydzien mam endo,mam nadzieje ze pomoze;) Mam zamiar powiedziec jej,ze planujemy drugie malenstwo,ciekawa jestem czy nie powie,ze nie za duzo jak na pierwsza i jedna wizyte,ale w nosie mam-ide prywatnie wiec powinna cos poradzic na wszystko:p

Dominika, ja tylko mówię jak jest, nasz dzieć jest z jednego jedynego razu, byłam pewna, że się nie uda a tu niespodzianka.

A miesiąc i 2 wczesniej działalismy dzień w dzień, w dni płodne i owulację i nic, także jak ma być to będzie, serio ;)

Majdaczku
, będzie dobrze ;) Niech weekend szybko mija! :p

reklama
Własnie spojrzałam na BellyBestFrend czyli dalsza część Ovufrend :) i tam mi pisze, że jestem w 8 tygodniu i 1 dniu ciąży, a pod spodem pisze wiek płodu-6 tygodni.
I jestem spokojniejsza :)

My też tak mieliśmy przez 3 miesiące było przytulanko prawie co dziennie od skończonej @, aż mój mąż miał powoli dość, a to się rzadko zdarza :) chyba go wykańczałam :)
A w tym szczęśliwym cyklu było tylko raptem 4 przytulanki, ale za to jakie efektowne :)

Do góry