reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Niemartwsie, to super!! Trzymam kciuki!! I nie zartuj z tym McDonald'sem, bez jaj... Ja pozytywny test swietowala frytkam a nastepnego dnia pizza i chipsami, nie dajmy sie zwariowac, to samo z tym podbiegnieciem... A stres tez jakby mial zaszkodzic to by sie nie udalo, ale skoro jest kreska to widac nie zaszkodzilo ;). Luzuj gacie!!! ;P Bo sie wykonczysz na dalszych etapach.. W okolicach 5 tyg powinien byc pecherzyki, kilka dni pozniej zarodek, a tak 6 t + jest szansa na serce. Takze zalezy w ktorym jestes dc no i czy cos Ci jest ;)

Justyna, ja w 22 dc wieczorem widzialam cien cienia, nikt inny by nie zauwazyl ;P Powtorzylam 2 dni pozniej rano i byl bladzioch ;) Ale tez wiesz jak to bywa z tym bladziochami, czasem sa i znikaja.. Takze czekaj spokojnie do niedzieli a ja trzymam kciuki ;)

Ostatnia edycja:
reklama
niemartsie Gratuluję !! Super, bardzo sie cieszę:tak::tak:

Justyna trzymam kciuki :tak:najlepiej rano zrób test:tak:

Grubson juz nie chciałam nic pisać o McDonaldzie ale ja dzisiaj big maca wcięłam i frytki. Nie da się poprostu!! Mąż nam kupił jak wracał z pracy. ;-)Tak to zdrowo się odżywiam, jem dużo owoców co dla mnie jest nowością bo ich nie lubię, wiem dziwne ale ja poprostu nie przepadam za owocami. Jutro kasza z gulaszem na obiadek, moja córcia uwielbia:tak:

Jestem w 28 dc. Poprzedni cykl trwał aż 34 dni, ale teraz dzięki bromergonowi się skrócił, bo owu miałam koło 16 dc. Zobaczymy co powie beta i jeśli wszystko będzie ok, to się umówię na za dwa - trzy tygodnie na wizytę.

Postaram się wyluzować, ale w moim przypadku to na prawdę trudne.

Justyna, trzymam kciuki, żeby krecha na następnym teście była już wyraźna :)

KasiaJ, kazdy madry lekarz powie, ze z umiarem nic nie szkodzi(mowie o normalnym jedzeniu a nie np.alko, wiadomo) a juz szczegolnie w 1 trymestrze, kiedy mamy zgromadzome zapasy i dziec wszystko z nas wyciagnie...

Ja np nie jem warzyw no nie znosze, lubie tylko pomidory. Cale zycie slyszalam, ze jak nie bede jesc surowek to bede chora ;P i co? Jajo! Jestem okazem zdrowia ;P I w ciazy tez jem normalnie, jak cos nie podchodzi to nie jem i juz. A jak mam ochote na frytki to tez sobie nie zaluje! Byle z umiarem :-)

Niemartwsie,GRATULACJE;)

Justyna,ja jutro testuje (2dni do @),ze wzgledu na to,ze na rajd jedziemy;)

Przeziebilam sie,kicham nin stop,nos mam zapchany strasznie i leci mi z niego:/ ,smieje sie do meza, "ze jestem kolezanka z bombka w nosie" :p

Grubson, a jakieś zachcianki nietypowe masz?
Ja w pierwszej ciąży na początku zajadałam się ogórkami kiszonymi i pomarańczami.

Niemartwsie, nie, nic takiego nie mam ;) Ale ja w ogole jakas taka 'skąpoobjawowa' ;P Jedyne co to brzuch ciągle albo boli albo np.dzisiaj - kłuje i ciągnie po bokach. No i mam takie bardzo delikatne mdłości wieczorem, ale tez nie codziennie ;)

A! No i poryczałam się oglądając Taniec z gwiazdami ;P

Dziewczynki nie dziekuje za kciuki :)) czekam spokojnie do niedzieli:) tak czy tak musze przetestowac przed sobota bo idziemy na wesele :) gratuluje wszystkim zaciazonym jeszcze raz:) duzo zdrowka :*

reklama
Czesc!
Wyciagajac test spadl mi na plytki (podloge),zrobilam test,nawet odczekalam te 5minut,o ktorych producent napisal w ulotce,wynik: jedna gruba krecha,czyli czekam na @,jutro ma byc.

Justyna,a jak u Ciebie?

Lece przygotowywac jedzenie na rajd,a pozniej sniadanie robic moim chlopcom;) Przeziebilam sie:(

Milego dnia!

Do góry