reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika moze faktycznie sie zacielas przy goleniu ale nie zaszkodzi sprawdzic jak jest taka mozliwosc:tak:My tu trzymamy kciuki wiec wszystko bedzie dobrze:tak:Nie denerwuj sie i postaraj odpoczac chociaz wiem ze przy dziecku to trudne

Shawty kurcze prosze o pozytywne myslenie:tak:rob tesciora a my tu czekamy na dobre nowinki:tak:

Happy mam nadzieje ze szybko wyjasnia skad te krwawienia u Ciebie:tak:

reklama
Ashlee,zobaczylam plamki bezowe ciemne i polecialam sie ogarniav,podejrzewam ze musialam sie zaciac i stad to na reczniku.Nie mam wkladek,zalozylam podpaske:| i czekam do tej 15.00 ,przed 15.00 odbiore wyniki badan w szpitalu a teraz leze;(

Domi to na pewno po goleniu i nie stresuj sie !!! Ale idz na oddzial i zobaczysz ze wszystko gra, ale ta wizyta Cie uspokoi czyli plus dla Cie ;)
Ja musze jeszcze czekac ze staraniami jakies 2 miechy :/ po drugiej @ mozemy probowac :) ale jak na razie czekam z utesknieniem na ta pierwsza :/ , jak poronilam w zeszlym roku o pierwsza @ byla po 27 dniach, ale teraz bede chyba czekala dluzej :/ ehhh

Schawty ja tez jestem i troche bede na watku staraczkowym :( jestem pewna ze Ty juz niebawem bedziesz sie cieszyla z dwoch jreseczek, takze zadnej podlamki mi tutaj !!!

Ciezaroweczki nie uciekac nam stad !!!!

Milego dnia babeczki :*

Ostatnia edycja:
Dominika, na tyle na ile możesz leż i odpoczywaj. Bierzesz luteinę albo dupka? Jesli nie to pewnie dostaniesz na wszelki wypadek, nawet jesli to od zacięcia i będzie ok! Trzymam kciuki!

Happy,
no nie porównam teraz dokładnej ilosci dni, ale wyglądało to u mnie prawie tak samo. No i tak jak napisałam trochę trwało. Później przeszło na kilka dni, zaczęłam naprawdę ostro krwawić, co uznałam za okres i później było ok.

Beata, lepiej poczekać i mieć pewnosć, że będzie dobrze ;) Bo zajsć może i udałoby się wczesniej, ale mogłoby się nie zagnieździć w nie do końca odbudowanym endometrium i znowu byłby żal i ból.. Zleci!

Dzięki Lisico :)

Shawty, no wierzę, że nie chcesz się rozczarować, ale może akurat ten cykl będzie szczęsliwy :)

Wiem Grubsonku ze musimy poczekac ;) i nawet sie nie obejrze a juz bedziemy mogli dzialac, tym bardziej ze teraz jestesmy na etapie szukania mieszkania i chcialabym sie przeprowadzic do konca pazdziernika, no a potem zmajstrowac ZDROWEGO i SILNEGO bajbuska na nowym mieszkaniu :p

Motylku :*

Grubson,wzielam nospe forte.Niemam luteiny ani dupka.Leze ile moge.
U mniejest problem z nadmiernym owlosieniem w niektorych miejscach,wiec jak zobaczylam te bezowe plamy,to poszlam sie ogarnac-bo nigdy nie wolno bagatelizowac i podejrzewam,ze sie zacielam:/
W 10tyg.ciazy z Malym,mialam plamy bezowe-dostalam luteine i przeszlo;)

Shawty,w sobote dzien przed @ zrobilam test,bo tj wspominalam jechalam na rajd,wyszedl negatywny.W niedziele w sluzie pojawily sie strzepki,posluchalam majdaczka i poszlam na hcg,ona proponowala mi test zebym rozwiala watpliwosci,a ja szlam w zaparte,ale poszlam zrobilam wynik dodatni - jestem w ciazy;)
Nie trac nadziei;)

reklama
Dominika trzymam kciuki, będzie dobrze! Odpoczywaj i daj znać koniecznie jak po wizycie ..
Ja miałam termin @ na 2.09.
Wszystkiego naj naj z okazji rocznicy ślubu!!

shawty ja mocno też trzymam..

Do góry