reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dominika czekam na info po wizycie ale pewnie jest tak jak piszą dziewczyny że to tylko zacięcie :-) Ale jak pójdziesz to będziesz spokojniejsza- super że jest taka możliwość żeby tasz sobie podskoczyć do lekarza.
Shawty mnie też brzuch bolał na @ test był negatywny a kilka miesięcy później był Mikołaj więc trzymam kciuki:tak:

Ps zafasolkowane - my tam do was szybko dołączymy hehe:-):-D

reklama
Dokladnie dziewcznki troche juz sie zlylam z Wami i z tymi co juz w dwupaku i z tymi co jeszcze walcza :-) takze nigdzie nie uciekac laseczki tylko nas dopingowac , aaaaa i chyba nie ma u nas na watku zwyczaju slania wiruskow :-/ moze byscie ciezaroweczki od czasu do czasu troszke powyslaly fluidkow dla potrzebujacych :p

Domi pisz jak tam po wizycie !

Lisico a jak Ciebie ?? Drugi tescior zrobiony, a moze betka ??

Ostatnia edycja:
Wynik bhcg mam 441,96

Po badaniu z wziernikiem nie widac nic niepokojacego,dostalam luteine50.
Na usg nic nie bylo widac,nawet pecherzyka;( jedynie macica troche rozpulchniona.Ostatnia miesiaczke mialam 8 sierpnia,czyli 4tydz.6dz.
Mam przyjsc za 10dni na usg.Strasznie sie boje,czy ktoras z Was miala podobna sytuacje,ze nie bylo widac pecherzyka a po 10dniach sie pojawil?Strasznie sie martwie;( Chyba juz powinno byc cokolwiek;(

Dziewczyny! Mnie nie chodzi o to, by uciec stąd i zostawić nasze staraczki! Uważam że ciążowe sprawy powinnyśmy poruszać na innym wątku. Niekoniecznie staraczki chcą słuchać o dolegliwościach, o usg itp. itd. Mnie to sprawiało przykrość :(
Ten wątek mógłby zostać naszym głównym, typowo dotyczącym starań i pierdółek z życia codziennego.

Ale zrobicie jak uważacie.

reklama
Do góry