reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Leze,Olus sie bawi przy mnie.Za godz.musze sie ogarnac.
Justyna w rodzinie mam dwie polozne... takze chcac nie chcac o plamieniach troche wiem..Moga byc czyms normalnym,ale moga tez byc zla oznaka...:/

reklama
Dominika no to fajnie masz :DZawsze możesz się poradzic kogoś bliskiego z dużą wiedzą :) (tak sądze?) Shawty no pewnie, że tu jest fajnie :) Ja myslałam, że na to forum tak zagoszczę " jednorazowo" a jednak wciagneło mnie.

A czyli one Ci naświetliły jakoś sprawę i stąd twoje czarne mysli?Tak czy siak lekarz Ci powie, wybada, zrobi usg :)I będziesz mieć pewność :)

Dominika, ja trzymam kciuki żeby było ok! Czasami to naprawdę nic złego ;)

No mnie się własnie nie podobają nowoczesne imiona :D A już takie spolszczone Nikole Kewiny Brajany i Dżesiki mnie mega smieszą :p Ja to w ogóle jestem konserwatywna w wielu kwestiach :p Na szczęscie trend w Polsce jest taki, że normalne imiona wiodą prym i bardzo się z tego cieszę, chociaż dużo tych Antków i Hanek ostatnio wszędzie, ale trudno :p

Domi tak jak Grubson pisze czasami plamienia na poczatku ciazy sie zadrzaja, trzymam kciuki zeby szybko ustaly, bo w tedy na pewno bedziesz spokojniejsza ;-)

Hehe no za kilka lat nikt tak nie powie, będą nowoczesne, Antoni jest chyba na 5 miejscu w Polsce, Franek ok. 10 :D
Każdemu się podoba co innego :)
Mnie się nie podobają niby normalne, ale takie jak Sandra, Justyna, Sylwia, jakies Piotrki, Mateusze i inne Tomki :D No z męskich to w ogóle prawie żadne, z babskimi lepiej, ale też baardzo mało :p A już mojego imienia nienawidzę z całego serca, ale nie pytajcie :p

reklama
Nie ma takiej opcji :D I tak za dużo tu o sobie piszę :p Trza się trochę opanować :p

W ogóle to jest smieszne, jedni się dziwią, że takie imię istnieje a inni znają po kilka osob które się tak zwą :D Ja znam chyba z 5 :D A znowu ostatnio usłyszałam: 'Jak? Pierwsze słyszę!' :D

Ostatnia edycja:
Do góry