Magd.a
Fanka BB :)
Iwasek.. właśnie mnie się wydaje,że on cierpi na syndrom mamisynka.Bo jak wytłumaczyć fakt,że jedzie sobie kupić jakiś ciuch, mama jedzie z Nim, farby do mieszkania wybierał z mamą, meble oglądać pojechali też razem. Nawet ona ma wgląd do jego stanu konta.
M. ma jeszcze młodszego brata, który ze swoją dziewczyną jest ponad 3 lata postanowił ,że oświadczy jej się na Sylwestra bo ona urodziny ma.. fajna okazja, zwierzył się mamie swojej, na co ona dostała ataku zasłabnięcia, a potem na Niego się wydzierała..
M. ma jeszcze młodszego brata, który ze swoją dziewczyną jest ponad 3 lata postanowił ,że oświadczy jej się na Sylwestra bo ona urodziny ma.. fajna okazja, zwierzył się mamie swojej, na co ona dostała ataku zasłabnięcia, a potem na Niego się wydzierała..
dobre pytanie ;-) wszędzie na fb na nk miałam koleżanki które albo w ciąży, albo ślub biorą, albo dziecko już mają i tak zaczęłam podczytywać, jak Big w którymś tyg ciąży byłą ;-) brałam tabletki więc chciałam się doedukować , bo ja jestem zielona w tych sprawach ;-) tzn. mierzenie temp, śluzy itp ;-) więc napisałam,że ja taka trochę odmienna jestem,że biorę tabletki.. ale tytuł do mnie pasuje, Bo staram się po raz pierwszy o to żeby wyjść za mąż oo ;-) a że całe forum jeszcze ma się do mnie nijak to nic ;-)
co do syndromu mamusi to tez napisałam że to mama ma problem. Wiem jednak że czasem to synowie musza mamie uświadomić że skończył się czas kiedy siedzieli pod jej spódnicą i niekiedy to my musimy im dac kopa by to zrobili.