reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No wczoraj właśnie pisałam że mój organizm płata mi figle i mnie nakręca o sikam bardzo często, piersi kłuja no i jajniki też raz jeden raz drugi ale to równie dobrze może być na @

No tak ;-) mnie tylko dziś bolało w środku, ale ani jajniki ani macica niet.. taki głupi ból.. promieniujący do odbytu... a tak miałam kilka dni przed @.

witajcie dziewczynki :-)
od wczoraj was doczytuje (z przerwa na szybki sen hi hi) no i wreszcie sie udalo!
trzymam &&& za testujace i potwierdzajace
witam nowe staraczki
ja jeszcze jutro do pracy i wooolneee!!! w piatek raniutko jedziemy z mezusiem do moich rodzicow i wracamy w srode wiec pewnie MEGA zaleglosci na BB mi sie zrobia :-( ale moze czasem uda mi sie zajrzeć
a dzis tyle do zrobienia: farba na wlosy zeby sie jakos prezentowac (widze ze nie jestem sama :)), pranie, sprzatanie, spowiedz, wstepne pakowanie...
do roboty!!!

No ja albo będę musiała wstać trochę wcześniej przed M. albo będę na spokojnie testować u siebie ;-) bo nie wiadomo gdzie dziś nocować będę haha ;-)

reklama
no ja od odstawienia tabletek to mam kazdy inny - po tym pierwszym po tabletkach 31 potem 41,34,36 i 37 wiec od kiedy probuje zafasolkowac to ciagle jakby troche na chybil - trafil tzn. wyznaczam okres plodny zamiast okolo 6 dni to ja mam 2 tygodnie bo nigdy dokonca nie wiem kiedy owu bo moze znow inna dlugosc cyklu :wściekła/y:
dlatego od najblizszej @ chce zaczac mierzyc tempke i moze tez testy owu

Do góry