• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hi hi witaj Basati widze ze odwiedzamy te same watki
Magd.a tez slyszalam ze termometr ma miec dwa miejsca po przecinku a pok mi polecila microlife bo sama takiego uzywa (juz znalazlam w mojej aptece jakies 18 zl) wiec ja tylko czekam na @ choc jeszcze mam nadzieje ze nie przyjdzie :-)
a wlasnie czy w trakcie @ tez sie mierzy temke?

Jeeeju jak ja tęskniłam za słoneczkiem. Nasza firma wynajmuje dom jednorodzinny z ogrodem..większość prowadzi rozmowy tel.spacerując po trawce hihi nie chce się wracac za biurko

Kurcze wy nawet zaciążonym dajecie pod górkę z tymi wpisami na forum. Tyle stron od rana do odrobienia! No wiecie co!!!! :P

Wszystkim staraczkom, do których przyszła wredna czerwona małpa życzę udanego nowego cyklu i przesyłam w związku z tym mnóstwo fluidek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No i za miesiąc nie pojawiać mi się bez dwóch kresek!!!!!

Natka to witaj w klubie ja też będę dziś się farbować. Miesiąc temu kupiłam jakieś piankowe ***** po wyjściu ze szpitala, więc to piankowe ***** do farbowania co reklamują nie używajcie, mnie farba zeszła po niecałych 2 tygodniach!
No i stracone pieniądze bo farba bez amoniaku droższa. A wkurzyłam się na maksa.

Ael mówiłam Ci już że kipisz optymizmem ???? :-D
Dokładnie Pao dopuszczaj małżona swego puki ma stojącego :-D:-D
Nie wyliczaj mu tylko daj się chłopakowi nacieszyć!;-)
Bosheee samej ze sobą cięzko mi dzisiaj wytrzymac hhihihi

Ostatnia edycja:
reklama
Wszystkim staraczkom, do których przyszła wredna czerwona małpa życzę udanego nowego cyklu i przesyłam w związku z tym mnóstwo fluidek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No i za miesiąc nie pojawiać mi się bez dwóch kresek!!!!!.

Dzięki Ael...łapie fluidki...a ponieważ kobiecie w ciąży się nie odmawia...za miesiąc jak nie bedzie II to się nie pokaże :-p

Jeszcze trzy fasolki do rozdania także brać dziweczęta!!! :-D

Mineralna.,..ogromne gratulację....wysyłaj fluidki !!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry