M
reklama
dagne
Fanka BB :)
Matko, przydałaby sie mi Aelreda
przy przenoszeniu lapka, zahaczyłam ręką o łyżeczkę wystającą z cukierniczki, stłukłam pokrywkę i rozsypałam cukier. Gdzieś słyszałam, że rozsypanie cukru coś oznacza.
Basati, dasz radę masz czas do wieczora naczytać się naszych wpisów hehe
Basati, dasz radę masz czas do wieczora naczytać się naszych wpisów hehe
M
mineralnakocica
Gość
Dostałąm zwolnienie z praktyk ciekawe jak mój szef zareaguje tym bardziej że teraz okres świateczny będzie zły jak szerszeń ale nie bede ryzykować dzieckiem tym bardziej że zmiana tylko nocka ;/
M
mineralnakocica
Gość
Dagne zrobiłas jakies zmiany w żywieniu?
Basati8
Wierzę, że się wkońcu uda
Dostałąm zwolnienie z praktyk ciekawe jak mój szef zareaguje tym bardziej że teraz okres świateczny będzie zły jak szerszeń ale nie bede ryzykować dzieckiem tym bardziej że zmiana tylko nocka ;/
Jakoś to przełknie... nie ma co sie poświęcac dla pracy teraz.... ważniejsza jest twoja fasolka

M
mineralnakocica
Gość
tym bardziej że ciąża zagrozona to0 juz wogóle pozatym kodeks pracy mówi że kobiety ciężarne nie moge pracować w trybie nocnym
reklama
Ja? A cóż się stało?Matko, przydałaby sie mi Aelredaprzy przenoszeniu lapka, zahaczyłam ręką o łyżeczkę wystającą z cukierniczki, stłukłam pokrywkę i rozsypałam cukier. Gdzieś słyszałam, że rozsypanie cukru coś oznacza.
Basati, dasz radę masz czas do wieczora naczytać się naszych wpisów hehe![]()
Dziś to ja jestem z dupy wyjęta, coś niewyraźnie mi na żołądku a głowa pęka mi przeokropnie....
Jeden pozytyw, że przyszły moje spodnie ciążowe :-)
Podziel się: