reklama
M
mineralnakocica
Gość
dagne
Fanka BB :)
Dziewczyny, co miałam chorą akcję w drodze powrotnej jadąc mpk 
Wsiadam do mpk, pół autobusu wolne, więc siadam na 1 lepszym miejscu. Za mną wolne, obok wolne. Na nast przystanku wsiada starszy Pan z laską drewnianą, Staje nade mną i krzyczy: "zajęła mi Pani miejsce!", przypominam, że obok były wolne
no to ci co słyszeli (czyli reszta ludzi) podśmiewa się a inni oczy szerokie ze zdziwienia
stwierdziłam, że nie będę mu tłumaczyć, że ma obok miejsc pełno, i wstałam, usiadłam za nim, a on za 2 przystanki wysiada i mówi na głos: "ale ta dzisiejsza młodzież!". Mało się nie uśmiałam, a ze mną reszta ludzi
rozumiem, jakby był pełny mpk i nie było miejsc, nawet bym sama wstała, ale przy prawie pustym mpk-u- no gdzież bym pomyślała, że to niby jego miejsce 
Mineralna- no jest "kruszynka"
Wsiadam do mpk, pół autobusu wolne, więc siadam na 1 lepszym miejscu. Za mną wolne, obok wolne. Na nast przystanku wsiada starszy Pan z laską drewnianą, Staje nade mną i krzyczy: "zajęła mi Pani miejsce!", przypominam, że obok były wolne
Mineralna- no jest "kruszynka"
M
mineralnakocica
Gość
Wiem że kruszynka to dopiero początek ma 4,5 mm
dagne
I będzie rosła fasolka
I oszczędzaj się do nast wizyty
też bym chciała juz widzieć moje maleństwo, ale wiem, że muszę poczekać 
Iwasek, właśnie się zastanawiałam, co by mówił jakbym miała już większy brzuszek
czy by gadał, jak kiedyś taka babka do dziewczyny w mpk: "rozkładałaś, to teraz sobie stój"
Iwasek, właśnie się zastanawiałam, co by mówił jakbym miała już większy brzuszek
M
mineralnakocica
Gość
Ale miałas wysoka bete mysle że na usg było by coś juz widoczne ja mam pryzjśc po długim weekendzie to tak 5 maja ide ja sie 5 rejestruje i 5 mam wizyte
szkoda ze rodzice tak zareagowali no trudno nie powiedziała bym im źle powiedziałam źle mój ojciec to nawet swoim rodzica nie powiedzial bo stwierdził cytuje " nie ma sie czym chwalić "
Kazał mi temperature mierzyc po przebudzeniu, potem o 13 i przed pójściem spać i zapisywać to właśnie zmierzyłam i mam 37.3
Kazał mi temperature mierzyc po przebudzeniu, potem o 13 i przed pójściem spać i zapisywać to właśnie zmierzyłam i mam 37.3
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dagne
Czyli powiedziałaś rodzicom? a oni to "olali" ? jeju, ja z mężem mam zamiar powiedzieć w niedzielę... ciekawe jaka ich reakcja będzie...
M
mineralnakocica
Gość
nie żeby olali ale juz inczej nas traktuja mnie i mego partnera pretensje czarne scenariusze mi ślą że bede miała przechlapane życie że zamiast dyskoteki itd to w pieluchach bede i takie tam
reklama
dagne
Oj tam
Mineralna, tylko ich nie słuchaj, może chcą dobrze, ale to Ty wybrałaś taka drogę, i to Twoje życie
rozumiem, że prawią morały itp, ale na pewno jak będziesz mieć większy brzuszek i naocznie to im uświadomisz, że będą dziadkami, to zmienią nastawienie
Trzymaj się
na pewno dacie ze swoim lubym radę
a właśnie, bo chyba nie pytałam jak mu powiedziałaś o ciąży?? 
A i pamiętajmy, że nie każdej młodej osoby, priorytetem są zabawy, dyskoteki itp
Trzymaj się
A i pamiętajmy, że nie każdej młodej osoby, priorytetem są zabawy, dyskoteki itp
Podziel się: