reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nooo bo już myślałam,że robisz to tylko dla męża ;-) eeee to Ty normalna kobieta jesteś :-D ;-)
Znaczy dla narzeczonego :p
Ależ robię! Wiesz nie marudzi, więc zadowolony jest :-) Rano ostatnio wstaje ja pierwsza, dużo wcześniej, mój to śpioch, jak potem przed południem idę go obudzić to kocyk się żywo rusza :-D
Nie ma źle chłop :-D

reklama
oj mąż, narzeczony, partner jak zwał, taj zwał- to tylko formalność ;-) najważniejsze to się dogadywać, a Wam to idzie :-D

a ja zrobilam test owulacyjny i wyszly w sumie dwie kreski ale takie jasne i mowie a on mowi ze jutro napewno damy nowe plemniczki ze mam sie nie martwic :-) a oto zdjecia testu e czemu nie ma agrafki do zdjecia dania tylko url??

oj mąż, narzeczony, partner jak zwał, taj zwał- to tylko formalność ;-) najważniejsze to się dogadywać, a Wam to idzie :-D
Oj idzie, bo my się nawzajem z siebie śmiejemy XD
Dwa dni temu oboje byliśmy trochę nakręceni bojowo, ja ciążowo a mój chyba na @. Tak zajadle jadł kanapki, że keczup spadł mu na spodnie dokładnie przy małym. Powiedziałam, gdzie trzymam zapasy podpasek i potem umierałam ze śmiechu jak widziałam jego morderczy wzrok. Zrobił foch i się nie odzywał. Ale buzi załatwiło wszystko.
Potem się śnieg rozpadał, patrzymy oboje na okno siedząc na kanapie, także mój za mną, widzę jak drzewa i dachy nam bieleją i tak mina mi zrzedła gdzie po chwili ten się przybliżył do mojego ucha i zaczął mi śpiewać Jingle Bells... My się tak wzajemnie z siebie lejemy, że tak mocno się kochamy :-D

Atan zdjęcia brak, a gwałcie się jutro bardzo dogłębnie XD

Zobacz załącznik 351923Zobacz załącznik 351924

no udalo sie ;-)
obiecuje ze doglębnie ;-) a wiesz moj tez sie wyglupia i zawsze na imprezach wszyscy uwazaja ze je rozkreca bo zawsze ma co powiedziec i zawsze wypali z czym co smieszne ;-)

P.S chcialabym zobaczyc takie kreski za 14 dni na tescie ciazowym ;-)

Ostatnia edycja:
Atan - to do boju juterko po nową dostawę wojska :-D i powodzenia!!! :-)

Aelreda- skąd ja to znam :-D My z moim Kochaniem pół życia się z siebie śmiejemu i nie możmy się nadziwić jak umieliśmy wcześniej bez siebie żyć :-) żremy się czasem jak pies z kotem, ale nie zamienilibyśmy Nas na nikogo innego :-)

A moze gdy partnerzy sa dla siebie stworzeni zawsze sie rozsmieszaja ;-) na do boju to jutro bede mowic plemniką:-p

Wiecie co najlepsze, mój tak się z moją rodziną zgadał, a szczególnie z siorką i jej facetem, która też ma niezłe poczucie humoru, opowiada kawały a moi rodzice prawie ze śmiechu płaczą.
Mamy parę znajomych, często do nas przychodzą i prawie zawsze przychodzą pokłóceni, a my tak jakoś robimy, nie wiem jak, że oni wychodzą pogodzeni i tak roześmiani że ich brzuchy bolą.
Kiedyś też byliśmy w sklepie w Biedroneczce, staliśmy w kolejce i za nami jakaś babcia nachalna, pchała się jak durna i ciągle mi wjeżdżała wózkiem w tyłek, a że humor miałam fajny bośmy się śmiali zdrowo w tym sklepie, nawet jakoś nie zezłościłam się na babcię, ale odwróciłam i podniesionym trochę głosem palnęłam "A co babcia to chce mnie wózkiem przez dupę zapłodnić, że się tak pcha!?". Babcia się obruszyła, cofnęła, mój umarł ze śmiechu obok kasy, a ludzie stojący na 10 metrów od nas pokładali się ze śmiechu. A to właśnie wszystko przez mojego, bo mnie tak rozbawił XD

Ale Wam tu wesoło!!! ja coś czuje, że ten cykl zawaliliśmy :( chociaż nie ukrywam, że mam jakieś nadzieje...
Ael teraz to ja umarłam!!!!! :-D

reklama
Ael nawet gdybym cie tu nie czytala to patrzac na twoje zdjecie powiedzialabym ze niezla z ciebie jajcara, nie pytaj czemu - tak cie odbieram i juz
no widzisz wlasnie placze ze smiechu z historii z biedronki

Ostatnia edycja:
Do góry