Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a dzisiaj już mi się w głowie zakręciło od tego kurzu i boli mnie kręgosłup więc na dzisiaj koniec:-)Je je je ... Wita Was dzisiaj mgr Aleksandra S. vel Lovka ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Dzięki za kciuki :****:*:**:*:*:***:*:*:*:**:*:****:*:***:*:*:*:***:*:*:*:***:*:*:**:*:**:*****:*:*:*:**:*:*:*:*:*
, ja dopiero co skończyłam remont , a jeszcze teraz się okazało , że będziemy się zamieniali na większe mieszkanko... i znowu remont :| . No cóż masz rację, prawda w oczy kole i jak widać koleżanka Fiona nie potrafiła jej znieść, ale cóż...mm widzę , że prawda w oczy kole ... ale żeby aż tak ?
Dziewczyny no stressWasze dzidzie potrzebują spokoju
![]()
Znacie może jakieś fajne filmy (thriller,dramat, kryminał ) ?, nie musi być najnowszy .![]()
E ja na pewno nie będę się przenosić mi mąż by pomógł ale niestety nie ma kiedy więc muszę sama a przyznać muszę że teściowa zapuściła troszkę ten domekBeata współczuje Ci, ja dopiero co skończyłam remont , a jeszcze teraz się okazało , że będziemy się zamieniali na większe mieszkanko... i znowu remont :| .
Jedyne co jest fajne to już uczucie po remoncie , że samemu odwaliło się kawał dobrej roboty![]()