reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Soglam noo wszystkie robiłam z czułością 25:tak: nawet nie strasz z tymi bliźniakami, chociaż mąż byłby w siódmym niebie:-p

reklama
czemu straszyc?? ja to bym chciała...dwa za jednym razem,wiecej pracy ale podwójna radośc ,jedna ciąza,jeden poród a dwie pociechy i w razie wu komplet rodzinny,bo zawsze lepiej niz jedynak gdyby nie było ochoty czy mozliwosci na kolejną ciążę:)

a ilu dniowe miewałas zwykle cykle ze w 25dc zatestowałas?? co cię skłoniło??

Soglam nie wiem, jakoś nie wyobrażam sobie mieć bliźniąt:-D ale pewnie jakby sie okazało to po przeżyciu szoku cieszylibyśmy się:-)
Z reguły mam cykle 29 dniowe, ale tak od tygodnia bolał mnie brzuch jak na @, i co mnie zdziwiło moja dobra przyjaciółka powiedziała że coś się we mnie zmieniło, inaczej wyglądam i stwierdziłam że zaryzykuje.
Wyszedł w 25dc taki bledzioch ale widoczny:-)

mnie w sumie dziwnie zakłuwa czasem...ale to pewnie nic takiego...
a piersi albo jakies inne spostrzeżenia jak na razie??

czesc klari...zmieniony login po jednej akcji..dobrze pamietam??

Mnie jak na razie bolą (.)(.) i czasem coś zakuje ale jak na razie nie liczę na nic.
Tak dobrze pamiętasz ;-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczęta :) Ja dzisiaj dostałam @ i w sumie się cieszę, bo przynajmniej nie muszę dłużej czekać :) muszę przepisać wizytę na za tydzień i już dokładnie się przyjrzeć moim narządom ;p;p

hej gocha:) a przed rozpoczeciem stran nie robiłas kontrolnej wizyty u gina narzadów rodnych??
ja robiłam bardania i gin wnikliwie obejrzał mnie normlanie i przez usg całe moje narządy i dał zielone światło:)

ja tez pracowałam w sklepie gdzie robiłyśmy wszystko od przyjmowania towaru, wyładunku do obsługi a ze nie byl to sklep samoobsługowy to przez 8h można było się nalatać wiec jak się dowiedziałam o dzidzi to odrazu na wizycie u gina powiedziałam gdzie i jak pracuje i sam zaproponował L4 a że swojej pracy nie lubię a szefostwa jeszcze bardziej to się nawet nie zastanawiałam bo uznałam że teraz My jesteśmy najważniejsi. Nie po to 8 m-cy się z mężulkiem staraliśmy żeby teraz coś stracić przez glupie skrzynki.. Ot takie moje skromne zdanie!!

podwazam to tez pracuje w sklepie i zrobolabym to samo i podejrzewam ze te moje plamienia tez mialy jakis udzial od tego ze dzwigam,

pluszek kiedy powinnas dostac@?

reklama
Gocha to kolejny cykl miłych starań ;-) I trzymam kciuki za to żeby były bardzo owocne :-).
Ja miałam kilka razy robione USG wcześniej i cytologię więc mi też dał zielone światełko do starań i powiedział, że czeka aż przyjdę z II krechami ;-)

Do góry