reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Gratuluje 
Pyscek
:)
Gratuluję córeczki :-)
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Just życzę aby było wszystko w porządku i żeby nie było Ci trudno zajść :*
Burza idzie (nareszcie) .
Ewika masz już jakieś imię dla córeczki ?? i czy masz może jakieś zdjęcie z usg 3D/4D? (chętnie zobaczę )
Kupiłam wczoraj testy owu i witaminki . zobaczymy jak to będzie
Burza idzie (nareszcie) .
Ewika masz już jakieś imię dla córeczki ?? i czy masz może jakieś zdjęcie z usg 3D/4D? (chętnie zobaczę )
Kupiłam wczoraj testy owu i witaminki . zobaczymy jak to będzie
Pyscek
Ael a Wy co będziecie mieli chłopczyka czy dziewczynkę ?? wiecie już ?? pochwal się ;-)
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Ewika gratuluję córeczki ;-) fajnie ;-) ze już wiesz co masz w brzuszku ;-) jakies imiona wybrane??;-D
A co do tej co sie pochwaliła ze jest w ciąży to zabic nie lubie takich tez mi ciśnienie podniosła .... to nie ten watek !!! rozumiem gdyby pisala z nami od poczatku a nie przychodzi sie tylko pochwalić... ah szkoda sie denerwować ale jest to zle!! robi sie czlowiekowi smutno ze nam nie wychodzi a sie tyle staramy a co z pok i reszta ktore juz ponad rok sie staraja... ah..
Donia i magda a dzisiaj miałam gęsia skórkę i brzusio kuł.. a temperatura jeszcze spadła nie kumam dzisiaj rano miałam 36.55i co tu czlowiek ma myslec testy owu 5 sztuk sie skończyły dzisiaj kupie następne zawsze o 17 robie wiec dzisiaj tez zobaczymy co pokaże...a co wy kochane myślicie?? czy jednak ten cykl będzie dłuższy a nie jak ten ostatnio 26dni ...
Mam nadzieje ze u mnie burzy nie będzie !! bo słoneczko ładnie świeci ;-)
A co do tej co sie pochwaliła ze jest w ciąży to zabic nie lubie takich tez mi ciśnienie podniosła .... to nie ten watek !!! rozumiem gdyby pisala z nami od poczatku a nie przychodzi sie tylko pochwalić... ah szkoda sie denerwować ale jest to zle!! robi sie czlowiekowi smutno ze nam nie wychodzi a sie tyle staramy a co z pok i reszta ktore juz ponad rok sie staraja... ah..
Donia i magda a dzisiaj miałam gęsia skórkę i brzusio kuł.. a temperatura jeszcze spadła nie kumam dzisiaj rano miałam 36.55i co tu czlowiek ma myslec testy owu 5 sztuk sie skończyły dzisiaj kupie następne zawsze o 17 robie wiec dzisiaj tez zobaczymy co pokaże...a co wy kochane myślicie?? czy jednak ten cykl będzie dłuższy a nie jak ten ostatnio 26dni ...
Mam nadzieje ze u mnie burzy nie będzie !! bo słoneczko ładnie świeci ;-)
reklama
Pyscek
a co się dzieje z Pao ?? dawno jej nie było na forum ... Gdzie jest Pao, co u niej ????????
Podziel się: