reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
kwiatuszku wlasnie to samo napisalam paluszkowi na pw ;-)
ale jeszcze raz napisze Nie testuj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Atan nie bylo mnie pare dni ;p przychodze chwale sie ze nadrobilam ;p Udzielam sie w watku pt " Jak to Ael krzyczy i nas broni :p " A tu nic :) Jak niewidzialna :( CISZA!

Dziekuje Vani :)) Tobie zyczylam spokojnych 9 msc :)) I wyslij mi pare fluidkow jako juz ta zafasolkowana ;D

Ps. Człowiek sie upomnial i jest odzew :D heheh ale jestem zrzeda ;p

ojeja no... ja wiem ze bez sensu, ale ja myslec o tym nie moge przestac....kto to wymyslil takie dłygie cykle...to wsystko przez nie, gdybym była normalna to juz bym mogła testowac;);) Biore się w garsc i obiecuje sie starac nie robic tych testów co chwile bo jak tak dalej pojdzie to pewnie w aptece bede miała karte stałego kupowacza testów:);) hihihi
Postanowiłam tez ze jak teraz nic nie wyjdzie to kupuje testy owu, bo jednak badanie samego sluzu to moze jest troszke mało...

she ja widze i czytam Twoje wpisy i trzymam kciuki:):*

EWIKA GRATULUJE!!! SUPER ZE TO CÓRCIA I ZE JUŻ WIESZ:):);)a nad imieniem mysleliście?

Atan, a ja nie dostałm nic na priv:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry