• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne pamiętaj o tym, że czyszcząc łazienkę przede wszystkim wdychasz te wszystkie opary paskudne i pewnie dlatego Ci się zakręciło w głowie :-( Ja gdzieś słyszałam i czytałam chyba tez, że na takie rzeczy jak czyszczenie łazienki należy uważać w ciąży.

Ael widzę, że jesteśmy na tym samym poziomie przygotowań do ślubu-zakup obrączek ;-)

reklama
She ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki specjalnie dla Ciebie
Paluszek ojj współczuję Ci strasznie, ja nie mogłam się doczekać aż będę mogła zatestować przy moich 29 dniowych cyklach a co dopiero 40....chyba szlak by mnie trafił. Kochana ale nic nie zrobisz, musisz uzbroić sie w cierpliwość i wierzyć że niedługo się uda:tak:

Wiecie, otworzyłam okna w pokojach i drzwi od łazienki, więc nie były tak silne opary, ale były. Mam nadzieję, że wszystko ok. Łazienka wyczyszczona, a następnym razem poproszę męża... Ael z tym octem to też gdzieś słyszałam, ale wyleciało mi z głowy.

Dopadłam dziś dobrego arbuza :) i właśnie zaczynam go pochłaniać.

Hej dziewczyny :-)
Ja nie dawno wróciłam z Radomia i padam z nóg. Jeszcze pomyliłam drogę do ośrodka i musiałam się połowę wracać :-D. Teoria zdana teraz czekam do wtorku na praktykę ;-).
Ewika to gratuluję dziewczynki :-) Imiona jakieś może już są na myśli.?
Pyscek już ci pisałam na priv że zmieniłam nick z Pao na Klari ;-).
Ael ja miałabym tak samo robić jak ty teraz ze ślubem najpierw cywilny a później kościelny :happy:.
Paluszek współczuję takich długich cykli ja to bym już dawno w wariatkowie z takimi wylądowała :-p

Aerleda, slub? A jednak ;-) Gratuluje!
Ja bylam u mojego chrzesniaka na dniu dziecka, malutki ma 3 lata kochany moj. Za chwile maja moi rodzice przyjechac do nas na dzien dziecka wiadomo :-)
A tak to pierwsz raz wam powiem zlecial mi termin jednej wizyty do drugiej, patrze w kalendarz a ja w pon zas do gina a co za tym idzie musze jutro leciec na glukoze. Blee

Dziekuje Ael ale tym razem jeszcze obejdzie sie bez powaznej interwencji :))

Vani fluidki lapie garsciami i nie oddam ;p i mam nadzieje ze ten cykl wkoncu okaze sie owocny :) Chociaz jednoczesnie nie zamierzam sie spinac :)

Dagne tobie tez kochana dziekuje za wsparcie :) I do ciezszych prac domowych ( a tym bardziej do tych nieprzyjemnych) gon meza :))) ;p

A w kwestii slubu moge tylko tyle powiedziec ze moj J jakos sie nie spieszy i jest zdania ze nie jest nam to potrzebne narazie :) Moze kiedys...

hehe Magd.a jako przyszły prawnik odpowiem "to zalezy" :)) Nie ma to wiekszego znaczenia poniewaz pogladu drugiego czlowieka nie zmienisz :D Ale do czasu staran dodaj kilka dobrych miesiecy ;p

Dodam tyllko ze znamy sie ponad 5 lat :)

aerleda chajtasz sie????????????????????????????????????????????????????????? I kto cie zechcial w koncu;-)?????????
magda jak tam wykres?? zadzialo si etam cos u ciebie???

reklama
Dzień dobry kochane... ja umieram... zwoniłam się dzisiaj z pracy o 13 i do tej pory spałam, chce mi się cały czas rzygać ale do tego wszystkiego boli mnie głowa :( i nie wiem czy to objawy ciąży czy może zaraziłam się od brata mojego męża (5lat) który leży już od niedzieli w szpitalu bo miał ostrą biegunkę i wymioty :( jeśli jutro tak dalej będzie to zamiast do pracy pójdę do lekarza...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry