• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Będziecie nietykali :tak: Prawda Ael?:-D
No inaczej ze mną będą mieli do czynienia XD Muhahahahahaha (czyt. demoniczny śmiech XD)

Hahaaa boooosz nie mogę ze swojego faceta. Uświadamiam mu, że za 3 miechy z większym hakiem nasze dziecię się urodzi. On mi mówi "to wiesz co tam we Wrocku (u moich rodziców) będzie się działo? Siwy dym i czarna sadza!!
Ja odpowiedziałam "A myślisz, że co będzie się tutaj działo w Ole?", "Co?", "Izba Wytrzeźwień" XD XD XD

OOo...to może obie, Ael i Iwasek staniecie do siebie plecami, brzuchy do przodu i nic nie będzie widać! A po wszytskim przejdzie sie z kapeluszem po ludziach coby na wózek uzbierać!:-D

Truskawcia ja Ci powiem tak, załamuje mnie obraz młodocianej dziewczyny z brzuchem :( Która wzięła, albo nawet nie, ślub dla dziecka... :( A nam - starającym, się nie udaje:((
Moja siostra dzwoni do mnie, że ma rozwarcie na 4 cm i skurcze co 5 minut :D:D:D:D No to moja chrześniaczka idzie wielkimi krokami :D Może już jutro będzie na świecie :))

No i jestem spowrotem :-) jej ale zeście mi humorka poprawiły, nawet się nie spodziewałam, że tam mi lepiej będzie :-* Oooo a propo’s robienia czegoś innego i nie myślenia to… po wypłacie kupię sobie duuuużo książeczek :-D

Soglam- dziękuję :-* właśnie zamierzam teraz zrobić jak Ty, nic nie mierzyć, nie liczyć i kochać się kiedy będziemy mieli ochotę :-) na pewno nie przestanę myśleć o dzidzi, ale może będzie mi lżej :-)

Ael- jej znów mi smutno :-( :-p myślałam, że zobaczę i Twój śliczny brzusio :-D może jak moje gałki oczne się napatrzą na Wasze brzuszki to i w moim jakieś jajko się zapłodni :-p Oooooo i jest brzuszek :-D piękny i fotogeniczny :-D
Właśnie moje Kochanie też kończy w tym roku tyle co Twój :-D więc możemy sobie rękę podać :-) I muszę mojego chłopa pochwalić, bo ostatnio jest dla mnie ogromnym wsparciem :-D wiem, że On nie rozumie moich obaw (i wciąż powtarza, że wie, że się uda) ale widzę, że się stara, a to dla mnie ogromnie ważne :-D ale jak Wy mogliście to i my możemy :-D :-*

Kasiu- czasem mam wrażenie, że mi to potrzebne i przytulenie i lanie (co w pewnym sensie zrobił już mój men) :-) Właśnie chcieliśmy sobie jeździć nad jeziorko popływać, a tu deszcze od kilku ładnych dni :-p i tak siedzę w domku, to i myśli mi się czasem :-)

Pyscku- i jak? Już po wizycie? Jak jej efekty? :-) może mi też uda się wyleczyć :-)

Monis- a czym kieruje się Twój R, że chce na te misje jechać? :-)

Kiniuś- dziękuję kochana za słowa otuchy :-D teraz postanowiłam robić jak mi radzicie- nie liczyć, nie mierzyć :-D mam nadzieję, że przynajmniej psycha mi odpocznie :-) Musi się udać :-)

Atan- a gdzie widać Twoją kijankę? :-D bo ja nie widziałam :-( a brzuszek masz słodziutki :-D ja (jak zwykle) łakoma na fluidki, łapię je :-D

Sil- kochana, nie gniewaj się na Nas (niezafasolkowane), ale czasem jest Nam ciężko patrzeć na brzuszki itp. ale to nic przeciwko zaciążonym… to taka zdrowa zazdrość Pt. „ja też tego pragnę” :-) wszyscy czasem mamy gorsze dni, nie obrażaj się na nas :-) a po drugie jesteście dla Nas skarbnicą wiedzy i Was potrzebujemy :-) Przecież Ty też byłaś stareczką i z pewnością wiesz jak się czasem czujemy

Ewika- oooo też jesteś brzuchata :-D ale piękniutki Twój brzuszek :-D

Lovka- właśnie to mnie też najbardziej dołuje… ktoś kto nie chce cyk i ma dzidzię a my się staramy i efektów nie widać :-(

Ostatnia edycja:
Ael- jej znów mi smutno :-( :-p myślałam, że zobaczę i Twój śliczny brzusio :-D może jak moje gałki oczne się napatrzą na Wasze brzuszki to i w moim jakieś jajko się zapłodni :-p Oooooo i jest brzuszek :-D piękny i fotogeniczny :-D
Właśnie moje Kochanie też kończy w tym roku tyle co Twój :-D więc możemy sobie rękę podać :-) I muszę mojego chłopa pochwalić, bo ostatnio jest dla mnie ogromnym wsparciem :-D wiem, że On nie rozumie moich obaw (i wciąż powtarza, że wie, że się uda) ale widzę, że się stara, a to dla mnie ogromnie ważne :-D ale jak Wy mogliście to i my możemy :-D :-*

No widzisz jakiego masz dobrego chłopa! Niby faceci tacy nie rozgarnięci, ale jak widać czasem ich nie doceniamy :-)
Napatrz napatrz się na brzuch i masz jeszcze w zestawie fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Masz Ty kobieto duże lustro? Cyknij sobie sama, faceta w to nie mieszaj! No ile można czekać???

reklama
Ael bo ja mam więcej dobrych pomysłów ale póki co sie nie ujawniam z nimi....:-)
Co to za kocur?
Truskawcia cieszę się strasznie, że Ci lepiej! A ode mnie kopa w tyłek zarobić możesz zawsze i to całkowicie ZA DARMO! Także...do usług kochana...

A propos facetów to coś wam powiem. Moja Rybcia przychodzi wczoraj z pracy, je kolacje a ja tak leże na łóżku a on nagle kładzie mi sie na brzuchu i "puk puk" centralnie w brzuch. Myslę se " co on chce? :eek:" a P. mówi(cały czas do brzucha) " Jest tam kto? Jaka dzidzia może?"
No rozwalił mnie, rozczulił..:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry