Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty tam nogi mocno zaciskaj jak będę miała przyjechać ;-) bo wymacam młodego ( tatusia sobię odpuszczę, musisz mieć jakiegoś jednego faceta nie zmacanego)
Ael no mnie dżin też już dawno powiedział że na 99% będzie cc i nie ze względu na tarczycę, czy wadę wzroku ale ze względu na zakrzepicę(stąd te zastrzyki w bzuch). O wadze nic nie mowił.
Ten Twój chłopak to Ci dopiero da popalić jak już na świat przyjdzie a mamusia i tatuś będą się tylko uwijać wokół niego![]()
Aelreda...sprobuje z tymi testami, mam ich 5 w opakowaniu i juz niedlugo ich uzyjemysle, ze zaczne wlasnie od 12-13 d.c. i bede sprawdzala codziennie
![]()
Skarpetka ,a ja bardziej dziecku wspólczuje niż Ael, przy takiej matce to on normalny nie bedzie ;-) ale nie martwcie się ja go w sierpniu przekabacę na moją stronę :-) także na priv możecie mi pisać jakich nowych doświadczeń ma dostarczyć Ael hihihihi ( tu pada wredny śmiech mój)