reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No to hoooo...mam dwie nawet:-)
dziura i magd.a...o kurde...to wszystko takie skomplikowane
ja mam termometr microlife 16A1, podejzewam, ze to jest normalny termometr
wiec pedze zaraz do apteki po ten owulacyjny
temp mierze jak wstane rano mniej wiecej o stalej porze 7.30 - 8.00...myslicie, ze nic sie nie stanie jak zaczne mierzyc temp od 8 d.c. na nowo
?
Ty tam nogi mocno zaciskaj jak będę miała przyjechać ;-) bo wymacam młodego ( tatusia sobię odpuszczę, musisz mieć jakiegoś jednego faceta nie zmacanego)
Ale powiedz mi czemu mam zaciskać nogi?????
Ael no mnie dżin też już dawno powiedział że na 99% będzie cc i nie ze względu na tarczycę, czy wadę wzroku ale ze względu na zakrzepicę(stąd te zastrzyki w bzuch). O wadze nic nie mowił.
Ten Twój chłopak to Ci dopiero da popalić jak już na świat przyjdzie a mamusia i tatuś będą się tylko uwijać wokół niego![]()
No widzisz Dziurko, niestety niektóre nieprzeszkadzające nam choroby przewlekłe mogą wyeliminować kompletnie szansę na porób naturalny. Niestety.
Chociaż mój powiedział, że nie ma nic przeciwko cc (wiadomo, ze względów seksualnychXD) i zdaje sobie sprawę, że przez pierwszy tydzień będzie przy dziecku i przy mnie trochę więcej roboty. Więc o to się nie martwię. Z resztą rodzina będzie robić pielgrzymki to tym bardziej się nie martwię.
DZIURKA GALARETKĘ ASI GALARETKĘ!!!
Aelreda...sprobuje z tymi testami, mam ich 5 w opakowaniu i juz niedlugo ich uzyjemysle, ze zaczne wlasnie od 12-13 d.c. i bede sprawdzala codziennie
![]()
Próbuj próbuj, te testy głupie nie są, chociaż nie zdążyłam ich nawet wypróbować bo zaszłam w ciążę XD, ale wiele tutejszych dziewczyn zafasolkowanych już używało i chwalą sobie te testy. Więc życzę powodzenia i trzymam kciuki za trafienie :-)
Skarpetka ,a ja bardziej dziecku wspólczuje niż Ael, przy takiej matce to on normalny nie bedzie ;-) ale nie martwcie się ja go w sierpniu przekabacę na moją stronę :-) także na priv możecie mi pisać jakich nowych doświadczeń ma dostarczyć Ael hihihihi ( tu pada wredny śmiech mój)
Czekaj, czekaj......BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!
To wiadomo, że moje dziecko nie będzie normalnie, BĘDZIE INDYWIDUALNIE ORYGINALNE! Ot cooo!
A w sierpniu nic mi nie zrobisz ;p bo prędzej ja przekabacę Cię na swoją stronę XD
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Jak ten seksoholik, ta nimfomanka niekryta Ael się z tym swoim migdali co dzień to i się testów nie zdążyło zrobić..ahahah(Ael żart, wiesz że Ci zazdroszczę);-)
Ael odnośnie cc, to u mnie jedynie mój stary będzie ze mną bo przecież rodzinka mi nie pomoże. Aaaa chrzanić to..
Galareta RAZ!!!!!!!
Ael odnośnie cc, to u mnie jedynie mój stary będzie ze mną bo przecież rodzinka mi nie pomoże. Aaaa chrzanić to..
Galareta RAZ!!!!!!!
Magd.a
Fanka BB :)
Mila temp mierzysz o jednej godzinie każdego dnia :-) np. 7:00 są różne zdania na temat tego ile się powinno dodawać/odejmować od temp mówią,że na każde 30 min wcześniejszego mierzenia temp. dodajesz 0.05 st. a jak pośpisz za długo to na każde 30 min odejmujesz 0.05 st ;-) temp mierzysz zanim wstaniesz z łóżka ;-) Temp owu mają 2 miejsca po przecinku np 36,75 ;-) a te "zwykłe" tem mają skalę błędu 0,1 st i to jest sporo w Naturalnym Planowaniu Rodziny :-) bo wystarczy temp podwyższona o 0.2 st,żeby można przypuszczać,że wystąpiła owu ;-)
Ael nie uda Ci się to :-) nie ma opcji :-) nie przekabacisz mnie ;-) Nie mam zamiaru myśleć o cc czy tym,że milion osob będzie mi w krocze patrzeć i się kochać nie będę 6 tyg nooo waaay :-)
Do nowych staraczek, ja nie pasuje tu do wątku bo się STARAM NIE ZACIĄŻYĆ
Ael nie uda Ci się to :-) nie ma opcji :-) nie przekabacisz mnie ;-) Nie mam zamiaru myśleć o cc czy tym,że milion osob będzie mi w krocze patrzeć i się kochać nie będę 6 tyg nooo waaay :-)
Do nowych staraczek, ja nie pasuje tu do wątku bo się STARAM NIE ZACIĄŻYĆ
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Magda ale tam na górze chyba inne plany maja wobec Ciebie. Dopadnie Cię M. na rauszu i d*pa blada.....

reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ja mam kawkę i idę sobie pyknę partyjkę na kurniczku.;-)
Podziel się: