reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się pięknie!
Ael kurna nie będę robiła i już!

RÓB CHOLERCIO!!!! No jak mi tak możesz??!!

Witam,

Mam pytanko czy mogę być w ciąży?
Mam mdłości(cały dzień), podwyższona temperatura (37 stopni), ból podbrzusza, niesamowita senność, ból głowy, piersi wrażliwsze, pojawiły mi się rozstępy na brzuchu(do tej pory nie miałam, zauważyłam je tydzień temu). Mam dostać okres za 4 dni, ale nie wiem czy dostane.
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Karolina.

Na mdłości i rozstępy to za wcześnie, chyba że rozstępy powstały przez przybranie na wadze. Mdłości mogą pojawić się 2 do 4 tygodni po terminie okresu, jeśli jakikolwiek test ciążowy tą ciążę wskazał. Okres masz mieć dopiero za 4 dni, więc musisz poczekać te 4 dni i wykonać test.
Takie objawy jakie opisujesz mogą być objawami JEDNOCZEŚNIE na ciążę jak i na okres. Gdybanie nic Ci nie da, tylko test domowy, albo beta hcg z krwi w laboratorium.

reklama
Załatwiłam sobie kieckę i podkoszulek mojemu bananem... Słowo, myślałam, że się dopierze, a tu po praniu czarna plama... Vanish sobie nie poradził... Macie jakiś sposób?
'
Karolina, a problemy finansowe się Wam pokończyły?

sil może w łapkach spróbuj i zwykłym mydłem?:happy2:
Karolina tak z ciekawości, z której części szczecina jesteś?:-D
trzymam &&&& za starania:happy2:

reklama
Do góry