reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
o matko Ael więc jednak coś przegapiłam
wracam szukać

Ael bo głodnemu chleb na myśli
a głodny głodnemu wypomina;-)
kolorowych;***
Oooo wydało się Ty zboczku mały! Idź idź gwałć swojego, mój mnie zgwałci pewnie zaraz XD
Spokojnej nocy :*
o matko Ael więc jednak coś przegapiłamwracam szukać
Szukaj szukaj, dużo napisane to trafisz XD, ale i tak wyszło wszystko dobrze :-)
kasia.natka
wróciłam
znalazłam
aż dziwne że mi to umknęło bo jak na ciebie przystało dłuuugiii post ;-)
ale wszystko ok więc super i gratuluje trzymania wagi
i proszę pogłaskać maleństwo od cioci kasi
znalazłam

wróciłam
znalazłam
No kochana minęłaś znaczy zmęczona jesteś :-) Nic się nie stało
Chyba kochana zostałyśmy same.
Atanku spokojnej nocy kochana :* Idź lulaj, bo dzidzia z mamą muszą się wyspać :-)
kasia.natka
no dziś to w ogóle byłam zmęczona już godzinę po wstaniu z łóżka
ta pogoda jakaś taka dramatyczna i w pracy ziewałam prawie cały dzień
a tu wszystkie już popadały jak muchy i mnie też coś oczy szczypią

no dziś to w ogóle byłam zmęczona już godzinę po wstaniu z łóżkata pogoda jakaś taka dramatyczna i w pracy ziewałam prawie cały dzień
A u Ciebie deszcz znaczy się dementorzy wyszli na ulicę? U nas cały dzień było słoneczko, ale aż tak ciepło nie było, wręcz bardzo znośnie więc z przyjemnością czekałam na zewnątrz budynku na moją ginkę :-)
To kochana zmykaj do spania, bo mi na klawiaturze uśniesz a rano obudzisz się z odbitymi literkami na policzku

kasia.natka
w pracy byłam od 9:30 do 21 więc szczegółów pogody nie znam ale słyszałam, że cały dzięń do d**y, padało z przerwami i dość chłodno było
powoli chyba będę rzeczywiście się żegnać i zmykać do łóżeczka, jeszcze jakieś krople do oczu muszę znaleźć bo czuję "piasek" ostatnio
powoli chyba będę rzeczywiście się żegnać i zmykać do łóżeczka, jeszcze jakieś krople do oczu muszę znaleźć bo czuję "piasek" ostatnio
reklama
Krop krop, bo to wskazuje na te małe guzki przy powiekach, więc wydaje się jakby coś w oku było. Obejrzyj sobie w lustrze wewnętrzną stronę powiek czy takich guzeczków małych nie ma. Jak masz złoty pierścionek przetrzyj kilka razy te guzki to bardzo szybko znikną.w pracy byłam od 9:30 do 21 więc szczegółów pogody nie znam ale słyszałam, że cały dzięń do d**y, padało z przerwami i dość chłodno było
Ja też mykam na dupcing jak Dziurka napisała, spokojnej nocy Kasiu i reszcie skrytych dziewczyn :*
Podziel się: