reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
uhh no bo wybierają się na wesele i postanowiła kupić sobie sukienkę... ok...
całkiem fajna ta kiecka, w biało, niebiesko szare pasy...
mówi, że akurat będą jej pasować takie grafitowe buty, w których była na naszym ślubie... ok...
ale weszłyśmy do obuwniczego za butami dla siostry męża i wypatrzyła jakieś szare i wzięła... ok...
a najlepszy tekst dnia "mało kasy w tym miesiącu, nie wiem jak to będzie":eek:

a może to ja jestem jakaś dziwna???:baffled:

Ostatnia edycja:
Słoneczko a Ty byłaś u lekarza i nie zatrzymał Cię w szpitalu? nie wiem jak to jest z zamoistnymi poronieniami, ale ja na wywołanym byłam u szpitala i miałam zabieg abrazji i jeszcze później obserwacja

Iwasek brzuszek, brzuszek!!!!

Cześć Dziewczyny, dopiero dzisiaj po raz pierwszy zaglądnęłam na forum i stwierdziłam, ze muszę sie tu zarejestrować ;)

Szkoda tylko, że natrafiłam na niezbyt przyjemny temat odnośnie poronienia, ale Słoneczko20 nie martw się na pewno wszystko się ułoży. Moja przyjaciółka też była w takiej sytuacji, poroniła i też bardzo to przeżywała ale się nie poddała i już w kolejnym miesiącu była ponownie w ciąży i teraz ma śliczniutką córeczkę Martynkę :D

Także nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !

oooo witam nowa staraczke :-)Evni ;-) aby bylo ci z nami milo przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ aby ten cykl byl szczesliwy we dwie kreseczki:-) pytaj o co chcesz :-)

oooooooo iwasek dawaj brzucha :-) chetnie ucaluje :-):* jak sie czujecie z dzidzia ? jakie zachcianki ??;-)

klari wiec ja kupilam czarne balerinki z kokardka na stronie ich nie bylo za 39 zl a siostra japonki ;-) a gratis wzielam torebke ;-) czarna z cyrkoniami w ksztalcie bucikow ;-)

reklama
Jeżeli chodzi o starania to mamy już ten okres za sobą. Mieliśmy ogromne szczęście i udało się za pierwszym razem ;) Co prawda miałam później obawy czy wszystko będzie OK do tego jeszcze musiałam brać antybiotyki w pierwszych tygodniach ciąży. Na szczęście wszystko jest w porządku i jestem już po półmetku ale oczywiście bardzo Wam dziewczyny kibicuje !!!

Do góry