Malwinka91
Zaangażowana w BB
Witam ponownie ja dzisiaj zauważyłam u siebie biały grudkowaty śluz nadal brak @ . A i dzisiaj zaczęłam mierzyć tempke miałam rano tempke koło 6 rano 37,2.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam ponownie ja dzisiaj zauważyłam u siebie biały grudkowaty śluz nadal brak @ . A i dzisiaj zaczęłam mierzyć tempke miałam rano tempke koło 6 rano 37,2.
Pomyślcie, co by było, gdyby natura obdarzyła nas owulacją i dniami płodnymi tylko raz do roku, i trzeba by było czekać tyle czasu, gdyby się nie udało
;-)
tempka bardzo ładna!!!! A kiedy robisz test?... :-)martamila no to jest właśnie dobre, że każda z nas ciągle ma szansę w kolejnym cykluPomyślcie, co by było, gdyby natura obdarzyła nas owulacją i dniami płodnymi tylko raz do roku, i trzeba by było czekać tyle czasu, gdyby się nie udało
;-)
malwinka kciuki zaciśnięte mocnotempka bardzo ładna!!!! A kiedy robisz test?... :-)
Mam zamiar zrobić jutro
To koniecznie napisz, jaki wynik![]()
A Ty pochodzisz z Jaworzyny Śląskiej, czy tylko tam bywasz? Pytam, bo mam tam rodzinę ;-)