• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia, zapewniam Cię, że nie wiesz co mówisz z tym rzyganiem... A jakieś badania robiliście? Czy na razie prócz testów owu na spontan idziecie? :)

Ja jestem z tych mniej lubianych ciężarówek :P I Dziura nie krzykaj, bo za chwilę będziecie mieć nas dość buahahaha

Ael, nie idź, bo panów zauroczysz i się zapatrzą na Cię i nie położą

Ael nie robiłam bo i tak mi dwa wyszły negatywne, jeden 2 tyg temu, drugi tydzień temu i postanowiłam, że pojadę na bete do innego miasta jutro lub w środę bo tak szczerze powiedziwszy zostałam bez kasy a beta tam gdzie jade kosztuje aż 57zł.
A Ty gdzie się wczoraj podziewałaś?

Sil w doopke dostaniesz za te głupoty.Jak Boga wirtualnego kopa Ci zasadzam w (_!_). I ja nie krzykam, tylko się irytuję bo ja Was wszystkie bardzo lubię i mimo tego iż nie znam to jesteście dla mnie jak dobre koleżanki, które tak po prawdzie wiedzą czasem o mnie więcej niż te, które spotykam na co dzień.OOO!

Ostatnia edycja:
A ja narzekałam na betę za 40 :szok:

Dziura, spoko, spoko, zaczniemy siarę opisywać i rozwarcie, wiesz, relacja z porodu na żywo to nas znielubisz :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nową staraczke Lamie :)

Ael co ty za bzdury tu wypisujesz ze ciezarowki sa mniej lubiane hmmm ? :P Chyba jedynie te co tu wpadaja ni z gruchy ni z pietruchy i pisza ze im sie udalo ;p I od razu pierwszy atak na takie nie madre istoty jest od Ciebie co sie bardzo chwali :D:D hehehe

A ja siedze w pracy i chce mi sie spac!!!

byłam u gina to twierdził ze z ogólnych "oględzin" jest wszytko oki- jesli chodzi o moja budowę, i kazał próbować, wiec nic zadnych badń czy lekarzy na razie robimy co trzeba :), jak po trzech cyklach przy testach na owulację nam sie nie uda to wybiore sie do lekarza, tylko właśnie muszę jakiegoś nowego sobie wyszukać, bo ten moj to jakiś taki , nie bardzo

Witam nową staraczke :) obyś nie musiała długo czekać na swój skarbek ;)
Ja z moim staramy się w sumie trzy miesiące. Testuje 11-12. 08 zobaczymy czy w tym cyklu się udało.

Ja Ci Ael podpowiem dlaczego mały tak kopie:P. On po prostu czuje że jego mamuśka głupoty tu wypisuje . !! Kto jak nie ciężarówki nas wszystkiego uczą, wspierają przy każdym nieudanym cyklu ? . :wściekła/y: . Bez takich tekstów mi tu proszę :P

Wczoraj podczytywałam tylko trochę , widziałam że POK testuje dzisiaj drugi raz. Trzymam kciuki && .

reklama
zęby podobno trzeba leczyc w ciąży i pilnować zeby sie nie psuły, ja właśnie ze 2 tygodnie temu zakończyłam leczenie wszystkich :) i ból z głowy tzn. z zęba :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry