• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atan...mozliwe, ze @ nie przyjdzie, ale wiesz...szkoda mi sie nastawiac i potem rozczarowac. jakos mi sie wydaje, ze w ogole owu nie mialam w tym miesiacu. ja swiezo po odstawieniu tabletek jestem, wiec mam metlik troche. a mierzylas sobie temp a poczatku ciazy? bo ja mam np bardzo niska i to juz totalnie mi "mowi" o braku ciazy:-(

reklama
Atan...mozliwe, ze @ nie przyjdzie, ale wiesz...szkoda mi sie nastawiac i potem rozczarowac. jakos mi sie wydaje, ze w ogole owu nie mialam w tym miesiacu. ja swiezo po odstawieniu tabletek jestem, wiec mam metlik troche. a mierzylas sobie temp a poczatku ciazy? bo ja mam np bardzo niska i to juz totalnie mi "mowi" o braku ciazy:-(

oto moj wykres SkarbMamy - atan nie nastawiaj sie na 2 kreski bo wiesz mi ja tez w pierwszym cyklu po odstawienniu tabletek myslalam ze sie uda a tu dupka jedna kreska ... wiec ze spokojem napewno bedziesz miec 2 kreseczki w tym roku ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry